Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cea mai inedită reclamă a lunii iulie: pensionarii trimiși la Electric Castle!

Art Directors Club România a ales reclama NN cu pensionarii trimiși la Electric Castle drept cea mai creativă a lunii iulie.

Topul realizat de ADC*RO, organizație ce reunește oameni de creație din agențiile românești, a considerat că ideea inedită de a trimite oameni ieșiți la pensie la un festival de muzică electronică merită să primească titlul de cea mai creativă idee publicitară a lunii iulie.

Campania a fost realizată de Headvertising & Skepsis pentru NN Pensii, și a apărut sub forma unui advertorial pe vice.ro. Textul prezintă povestea unor pensionari care au „îndrăznit” să participe la Electric Castle, festivalul de muzică organizat în comuna Bonţida din judeţul Cluj în perioada 14-17 iulie.

Povestea pensionarilor a fost scrisă de Marius Ghenț şi publicată pe site-ul vice.ro cu titlul "Am vorbit cu niște oameni care-ți pot fi părinți și au venit să petreacă la Electric Castle". Materialul conţine interviuri cu şase dintre pensionarii care au participat la campanie. Aceştia au vârste cuprinse între 59 şi 74 de ani.

"Ei bine, grupul de oameni înaintați în vârstă pe care i-am întâlnit la Electric Castle m-au dat pe spate. M-au inspirat. Au ajuns la show cu sprijinul companiei NN, care și-a propus să-i ajute să experimenteze și la pensie ce le-a plăcut când erau tineri. Și ce le place și acum. Pasiunile nu se schimbă odată cu vârsta. Însă ca să nu ajungi în situația să renunți la ele la pensie, trebuie să te preocupi din timp. Chiar de când ești tânăr. Pentru că dacă ai microbul ăsta cu muzica și distracția, mici șansele să ți-l scoată din sistem ceva. Și privește și partea bună: măcar atunci o să ai tot timpul, fără telefoane de la serviciu, fără stres", a scris jurnalistul în impresiile sale.

Foto: paginademedia.ro

 

1 /
    electric castle, festival, pensionari, inedit, povesti de viata, reclame, advertising, creativitate electric castle, festival, pensionari, inedit, povesti de viata, reclame, advertising, creativitate

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Hadar Chalet: zile perfecte pentru relaxare la o…
Mâncare de 12 lei cu Marian: Turte cu verdețuri,…