Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Hadar Chalet: zile perfecte pentru relaxare la o cabană din inima pădurii

Anul acesta, ziua mea a picat joi, așa că am ales să-mi petrec weekendul acelei săptămâni pline de zâmbete și voie bună la Hadar Chalet, acolo unde relaxarea este cuvântul de ordine.

Pentru că, la 28 de ani, începi să prețuiești din ce în ce mai mult weekendurile petrecute într-o atmosferă liniștită, în compania oamenilor pe care îi iubești, desfătându-te cu lucruri care-ți fac plăcere, Hadar Chalet a fost, pentru mine, alegerea perfectă.

Este primul chalet design din România, o cabană izolată, în inima pădurii, acolo unde nu mai ai nevoie de nimic altceva pentru a fi fericit.

Dincolo de chipurile zâmbitoare care te întâmpină din prima clipă, cabana este special concepută pentru oamenii care își doresc să uite, pentru câteva zile, de orice task, deadline sau problemă care i-ar măcina în timpul săptămânii. 

1. Relaxare totală, cu 3 mese incluse și un mic-dejun care nu te forțează să te trezești cu noaptea-n cap duminica, întrucât lasă bufetul suedez pe masă până la ora 12:00

Nu trebuie să-ți faci probleme în privința mâncării ori a faptului că trebuie să ieși pentru a căuta un loc în care să poți lua masa liniștit. Aici, nu numai că ai parte de o liniște incredibilă, cina fiind pregătită neapărat cu lumânări incluse, care te îmbie să zâmbești în mod inevitabil, însă mâncarea este pregătită cu atenție, pe gustul tuturor. Printre întrebările pe care le primești la sosire se află și aceea privind intoleranțele la alimente, întrucât vor să se asigure că nimic din șederea ta acolo nu va fi perturbată de vreun detaliu care ar putea să facă diferența.

2. Loc special amenajat pentru deconectare, cu bibliotecă, șemineu și filme bune incluse

Dincolo de faptul că fiecare cameră este amenajată astfel încât să te poți delecta cu orice activitate care îți face plăcere, trecerea de la restaurantul unde se ia masa către scările care-ți poartă pașii spre cameră se face printr-un spațiu de poveste, plin de cărți incredibile, filme foarte bune, precum și fotolii și canapele pe care te poți relaxa admirând, în același timp, focul care arde poetic în șemineu.

Am descoperit, cu această ocazie, cartea scrisă de Garance Dore, o artistă pe care o apreciez și care mă inspiră enorm, motiv pentru care, cât de curând, biblioteca mea se va îmbogăți cu încă un exemplar de colecție care îmi va aminti mereu de Hadar Chalet și de zilele frumoase petrecute acolo.

3. Fără semnal la telefon, dar cu WiFi disponibil

Dacă vrei să te rupi total de ceea ce ai lăsat acasă, poți alege să-ți uiți telefonul pe masă timp de 3 zile, fără a ține legătura cu nimeni altcineva în afară de oamenii care îți sunt alături acolo, iar dacă ții neapărat să comunici în continuare cu ceilalți, WiFi-ul suplinește lipsa semnalului telefonului într-un asemenea mod încât nici nu realizezi că, dacă ai vrea să dai un telefon, nu ai putea. De fapt, poate că e mai bine așa, pentru că ai șansa să răspunzi fix când poți/vrei, fără a-ți face nicio grijă, situația fiind de așa natură încât îți permite și acest mic răsfăț.

4. Traseu montan special pregătit pentru invitați

Deși am remarcat faptul că o bună parte a celor care vin, de vineri până duminică, la Hadar Chalet nu iese din cabană decât pentru puțin timp, pentru a admira împrejurimile și a se juca cu acei câini minunați de acolo, pentru împătimiții plimbărilor, sâmbăta există un program special conceput în colaborare cu un ghid montan autorizat care include un traseu de mers relaxat timp de 2 ore. Nu v-aș putea spune mai multe pentru că frigul de afară m-a îndemnat să rămân și să mă bucur în continuare de facilitățile oferite de gazde, însă bănuiesc că este interesant, mai ales că Hadar Chalet este o fostă cabană a lui Nicolae Ceaușescu, iar povestea pe care ghidul o are de spus sunt convinsă că are mare legătură cu activitățile care îi făceau acestuia plăcere atunci când venea în zonă.

5. Camera de jocuri pentru toate gusturile

Lângă cabană, există o sală de jocuri, cu mese de biliard și alte jocuri de societate menite să îi delecteze pe cei pentru care, în weekend, distracția reprezintă cuvântul de ordine.

Practic, la Hadar Chalet, poți face orice îți dorești, în ritmul tău, gazdele fiind mai mult decât încântate să te ajute să te relaxezi total și să rămâi cu niște amintiri frumoase care să te determine să revii.

Eu o să revin cu siguranță aici, cât mai curând posibil, cu mare drag!

Foto: Pagina oficială de Facebook Hadar Chalet

1 /
    Hadar Chalet, Oana Alexandra Toma, Munții Buzăului, Gura Siriului Hadar Chalet, Oana Alexandra Toma, Munții Buzăului, Gura Siriului Hadar Chalet, Oana Alexandra Toma, Munții Buzăului, Gura Siriului Hadar Chalet, Oana Alexandra Toma, Munții Buzăului, Gura Siriului Hadar Chalet, Oana Alexandra Toma, Munții Buzăului, Gura Siriului

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mâncare de 12 lei cu Marian: Turte cu verdețuri,…
Mâncare de 12 lei cu Marian: Budincă de Yorkshire…