Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Weekend Vibes: Ce facem în acest weekend? (în afară de Untold)

Primul weekend din luna august se anunță a fi unul incendiar, plin de activități, de la festivaluri de muzică, concerte, la expoziții și vernisaje.

Deja toată lumea știe că Festivalul de Muzică Electronică Untold a început de ieri, la Cluj-Napoca. Este cel mai mare festival de muzică electronică din Europa și cel mai așteptat eveniment al anului în România.  

Pe lângă cei mai așteptați DJ  de electro-dance-music, Tiesto, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Afrojack și Hardwell, care urcă pentru prima dată pe aceeași scenă în România, alți 150 de artiști vor oferi publicului participant o experiență de neuitat. Festivalul se încheie luni.

Iubitorii de muzică rock pot merge la Gugulan Rock Festival 2016, care începe astăzi și se desfășoară până duminică pe Platoul Cepelca-Teiuș din Caransebeș. Cap de afiș al festivalului este cea mai cunoscută formație metal din Israel și din Orientul Mijlociu, Orphaned Land, alături de care vor urca pe scenă artiști autohtoni și internaționali precum Negură Bunget, Gothic (Petroșani), Hungry for Heaven (Cluj Napoca), Defiant (Croația), Northern Revival (Serbia), Let the Cigar Die (Ungaria), E-an-na și Aeon Sun (Sibiu), Apocalips, Dara, Gorun și Within the Nova (Timișoara) și Seven Hills (Iași).

Cei ce au rămas în Capitală pot participa la Festivalul „Simfonii de Vară”, eveniment unic în București, ce se desfășoară în Parcul Colțea pe o perioadă de patru luni. Participanții pot asculta arii şi simfonii celebre, interpretate de artişti de renume.

De asemenea, bucureștenii pot vedea o expoziție inedită cu fluturi tropicali vii, "Culorile prind aripi", deschisă în grădina Muzeului Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa", până pe 4 septembrie. În paralel cu expoziția și pe toată durata ei, muzeul va organiza o serie de ateliere în care specialiștii vor oferi participanților detalii mai puțin cunoscute din viața acestor insecte.

Cine se află în acest weekend pe litoral se va bucura nu doar de vreme bună pentru plajă, ci și de o mulțime de evenimente. Astăzi este Ziua Delfinului la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, un eveniment cu tradiție la care prichindeii pot participa și desena trasee tematice cu tot felul de viețuitoare marine. În această seară, Paraziții concertează în Club Princess din Mamaia, iar Out of Doors Fest 2016 începe la Costinești tot în această seară, și va găzdui trupe românești cu tradiție, precum Vița de Vie, Zob sau Bucovina.

Începând de astăzi și până mâine inclusiv, iubitorii de automobile pot participa la Constanța Rally Show,  evenimentul automobilistic estival cu tradiție de pe litoral. OMW Brotăcei a pregătit pentru sâmbătă o activitate de off-road, plecarea fiind din oraș, iar traseul cuprinzând vizite la lacuri, Canalul Dunăre-Marea Neagră, mânăstiri și, în final, Cheile Dobrogei.

Nu în ultimul rând, sâmbătă este zi de sport și mișcare în Piațeta Perla din Mamaia, în cadrul Caravanei "Cea mai mare ora de sport", editia a VI-a. Timp de 12 ore, participanții vor putea desfășura activități sportive precum: fotbal, volei, kangoo jumps, Fight Club Khai Bo și multe altele. Cei mai activi participanți vor fi premiați cu cartele Telekom Ready2Share, salate de la Eisberg, sucuri proaspete de la Philips și echipament sportiv.

Voi unde vă petreceți acest weekend? :)

Foto: shutterstock.com

 

 

1 /
    weekend, untold, festival, muzica electronica, gugulan festival, litoral, concerte, expozitii, vernisaje, off-road, omw weekend, untold, festival, muzica electronica, gugulan festival, litoral, concerte, expozitii, vernisaje, off-road, omw weekend, untold, festival, muzica electronica, gugulan festival, litoral, concerte, expozitii, vernisaje, off-road, omw

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Hadar Chalet: zile perfecte pentru relaxare la o…
Mâncare de 12 lei cu Marian: Turte cu verdețuri,…