Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Frosé cocktail: deliciul verii. Cum putem prepara această băutură?

Denumirea acestui cocktail, Frosé, vine de la Frozen Rosé, adică vin rosé înghețat.

Vara este anotimpul zilelor calde, petrecute la malul mării, pe plajă și al nopților lungi petrecute în club sau în brațele omului iubit, privind stelele și visând la viitor.

Indiferent ce alegeți să faceți, frosé-ul va fi alegerea perfectă.

Pentru a pregăti un frosé este nevoie de doar câteva ingrediente:

  • cubulețe de vin rosé înghețat;
  • suc de lămâie;
  • sirop de căpșuni sau căpșuni făcute piure

Toate se amestecă în blender și se servesc alături de căpșuni întregi.

Probabil că vi se pare banal, însă această băutură este delicioasă și mai mult decât potrivită zilelor fierbinți de vară, când ne dorim să bem ceva răcoritor și cu un gust pe placul nostru. 

Foto: pinterest.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Ce mănâncă un nutriționist într-o zi
Două lucruri importante de care trebuie să ții cont…