Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Metode de slăbit „furate” de la vedete

Când vine vorba de slăbit și menținerea unui aspect tânăr și zvelt, vedetele sunt, poate, cele mai indicate pentru a ne da sfaturi, deoarece ele sunt supuse permanent unei presiuni de a arăta impecabil.

Noi am făcut o selecție a celor mai ciudate metode de slăbit ale vedetelor internaționale:

Madonna

Nonconformistă ca întotdeauna, Madonna se bazează, pentru a slăbi și se detoxifia, pe... fazele lunii. Când este lună plină și lună nouă, cântăreața consumă doar apă și sucuri din fructe și legume. În celelalte faze ale lunii, dieta sa are drept element principal legumele de mare, diverse tipuri de alge, sărate, ce conțin multe fibre.

Megan Fox

Pentru a accelera digestia și se menține suplă, Megan Fox bea, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un pahar de oțet din cidru de mere. Văzând cum aspectul său se îmbunătățește de la o apariție la alta, ne oferă curaj să ignorăm gustul și mirosul oțetului pentru a obține silueta mult visată.

Beyoncé

Beyoncé este cunoscută pentru formele sale, însă pentru rolul din musicalul Dreamgirls a slăbit 10 kg în 10 zile cu dieta cunoscută sub numele de Master Cleanse Diet. Aceasta presupune consumul exclusiv al unei băuturi făcute din apă, lămâi, sirop de arțar și piper de Cayenne. Acum pare să fi renunțat la această metodă și să adopte veganismul temporar, ce înseamnă eliminarea produselor de origine animală pentru perioade scurte de timp, în vederea detoxifierii organismului.

Lady Gaga

Controversata cântăreață ne uimește chiar și când vine vorba de trucuri de slăbit – ea mărturisește că adoptă Dieta Bețivilor, bazată pe alimente sărace în carbohidrați și... whisky. Acest program recomandă și mersul la sală mahmur, însă noi ne întrebăm ce fel de stomac are Lady Gaga dacă reușește să facă asta.

Gwyneth Paltrow

Actrița admite că dieta ei de slăbit este, de fapt, una de eliminare a alergiilor și întărire a sistemului imunitar. Durează 21 de zile și elimină din dietă mai multe categorii de alimente, printre care lactatele, cele ce conțin gluten și carnea roșie.

Miranda Kerr

Miranda Kerr are drept aliat în menținerea unei siluete zvelte universalul și multifuncționalul ulei de cocos. Ea consumă o lingură de ulei de cocos nerafinat înainte de fiecare masă, pentru a preveni balonarea și a accelera digestia.

Karl Lagerfeld

Nonconformistul designer al casei Chanel ne prezintă ce este nelipsit din dieta sa zilnică, însă avem anumite semne de întrebare în ceea ce privește efectele acestor alimente asupra sănătății: shake-uri proteice, mere la aburi și multe sticle de cola fără zahăr.

Reese Witherspoon

Alături de Gwyneth Paltrow și Jennifer Aniston, Reese Witherspoon și-a menținut dieta suplă ani de zile cu ajutorul dietei bazate pe mâncare pentru bebeluși. Consumul exclusiv de piureuri din fructe și legume pentru sugari îi oferă aportul zilnic necesar de vitamine și minerale, dar o și ajută să piardă kilograme rapid.

Christina Aguilera

Cântăreața de origine latină adoptă o dietă bazată pe alegeri “colorate”. Ceea ce înseamnă că, într-o zi, poate consuma doar alimente de aceeași culoare, alternând paleta coloristică pe parcursul unei săptămâni: alb, roșu, verde, galben, portocaliu, mov.

Natalie Portman

Pentru a slăbi 10 kg și a-şi modela un corp de balerină pentru filmul Black Swan, frumoasa actriță a supraviețuit timp îndelungat doar cu migdale și... morcovi. Așadar, zicala „arta cere sacrificii” poate căpăta o mulțime de valențe pentru starurile de la Hollywood.

Liv Tyler

Secretul prospețimii și vivacității lui Liv Tyler este banalul duș cu apă rece. Pe lângă beneficiile pe care le are pentru păr, închizând cuticula și oferindu-i strălucire, ea jură că și silueta devine mai zveltă după un duș scandinavian.

Sarah Michelle Gellar

Binecunoscuta dietă cu supă de varză, folosită chiar și de bunicile noastre, este secretul siluetei perfecte în cazul lui Sarah Michelle Gellar. Principalul aliment pentru 7 zile este supa de varză, alături de alte alimente sărace în calorii, precum legumele, fructele și pieptul de pui.

Olivia Munn

Olivia Munn folosește dieta cartofilor japonezi atât pentru a slăbi, cât și pentru a-și menține aspectul tânăr. Ea consumă într-o zi unul sau doi cartofi dulci japonezi, dați la cuptor cu ulei de măsline și scorțișoară. Aceștia servesc drept desert, iar vedeta mărturisește că, datorită lor, a observat efecte mai bune decât în cazul tratamentelor cu acid hialuronic.

Voi ce metode folosiți pentru a vă menține silueta? :)

Foto: Shutterstock.com

1 /
    dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă dietă, sport, diete de vedete, metode de slăbit de la vedete, siluetă perfectă

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Ce mănâncă un nutriționist într-o zi
Două lucruri importante de care trebuie să ții cont…