Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Se dă startul la sport în aer liber! Challenge the day to happiness!

Ieri, 26 aprilie, complexul sportiv Daimon Wellness Club a dat startul la sport în aer liber! Nici mai mult, nici mai puţin de 7 ore de sport: TRX , Kangoo Jumps şi spinning, totul în aer liber! Mesajul a fost: “Challenge day to Happiness!”, iar ziua a fost una fantastică, cu o energie pe măsură.

Ora de Kangoo Jumps a fost condusă de Andreea Zaragiu, presenter internațional Kangoo Jumps şi Aura Loredana Popescu, instructor internațional Kangoo Jumps, doi instructori cu experienţă şi multă voie bună. Starea de bine nu a întârziat să apară. Startul a fost dat de Andreea a cărei energie a reuşit să molipsească pe toată lumea. Muzica, coregrafia şi vremea bună au fost la înălţime!

În cadrul complexului sportiv Daimon Wellness Club, situat pe strada Piscului, nr.10, sector 4,  găseşti locul ideal pentru a face mişcare, pentru a te relaxa şi, de ce nu, pentru a servi o gustare caldă la restaurantul existent în cadrul acestui club.

Pentru iubitorii de sport, acest club poate fi asociat cu raiul din centrul Bucureştiului!

Bine poziţionat, gândit pentru a te face să evadezi din viaţa agitată, din stresul şi rutina care te înconjoară, Clubul Daimon Wellness a reuşit să adune într-un singur loc o complexitate de sporturi precum: tenis de câmp, fotbal,  nataţie (piscină în aer liber şi interior),  indoor cycling,  fitness/forţă, aerobic, streetdance, masaj şi relaxare.

Deschis în anul 2003, construit pe o suprafaţă de 7000 de mp, Daimon Wellness Club este ca o gură de oxigen într-o mare de beton şi asfalt! Înconjurat de multă verdeaţă, este o plăcere, dar mai ales un privilegiu să petreci o parte din timpul tău liber aici!

Nicio zi fără sport! Aşa că spor(T) la lucru!

Sursa foto: Daimon Wellness Club

1 /
    Sport, Kangoo Jumps, Diamon Wellness Club Sport, Kangoo Jumps, Diamon Wellness Club Sport, Kangoo Jumps, Diamon Wellness Club Sport, Kangoo Jumps, Diamon Wellness Club

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Ce mănâncă un nutriționist într-o zi
Două lucruri importante de care trebuie să ții cont…