Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Septembrie, luni. A sosit toamna, anotimpul imaginației.

Toamna este liantul între vară și iarnă, anotimpul în care zilele devin tot mai scurte și mai răcoroase, iar nopțile din ce în ce mai lungi și mai friguroase.

Foto: Shutterstock.com.

Dacă luna septembrie înseamnă, pentru unii, zile de tristețe, pentru alții reprezintă o mare bucurie. Scăpăm de căldură și, în același timp, ne schimbăm și garderoba.

Cu toate acestea, nu trebuie să renunțăm la culorile pastelate care ne ajută să alungăm depresia de toamnă. Cu puțină imaginație, putem combina hainele noastre preferate de vară cu cele de toamnă într-un mod cât mai plăcut care ne poate ajuta astfel să scăpăm mai ușor de melancolia care ne învăluie atunci când afară e mai frig decât a fost în ultimele luni. Rochiile de mătase cu cardiganuri și fustele lungi asortate cu o geacă din piele sunt printre puținele combinații pe care le putem adopta și care ne ajută să fim la modă și totuși să ne simțim comod în condițiile adaptării la perioada mai răcoroasă care urmează.

Toamna este anotimpul în care poți combina materiale de diferite tipuri, de la cele mai vaporoase până la unele ceva mai groase.

Imaginația este cea care nu trebuie să ne lipsească pentru o stare de confort.

;list=UUPafEh7hWDc5HHQhHxJ8N8g

Iar dacă ne gândim că plimbările prin parc vor fi din ce în ce mai rare, aflăm că ele pot rămâne preferatele noastre și în acest anotimp. Cui nu îi place să meargă printre frunzele extrem de frumos colorate, când soarele reușește să ne încălzească într-un mod cât mai plăcut? Există oare cineva care să nu rămână fascinat de parfumul toamnei? 

Odată cu 1 septembrie, începe o nouă etapă cu noi conotații și implicații mentale și emoționale pentru fiecare dintre noi. Dacă primăvară ne aduce multă energie și bucurie în suflet, toamna se pare că este, uneori, exact opusul. Dar, până la urmă, depinde doar de noi dacă îi permitem sau nu să își pună amprenta asupra vieții noastre.

Nu lăsa starea ta interioară să acționeze asupra psihicului tău pentru că tristețea pe care ai impresia că o simți nu are nici cea mai mică legătură cu vremea de afară.

Învață să te bucuri de fiecare clipă pentru că fiecare moment din viața ta are o anumită semnificație, așa cum și toamna ajută natura. Este important să știi să înveți de la natură cât mai multe lecții care îți pot fi de folos în viață.

Așa că, te rog, bucură-te de toamnă!

Press "Citește mai departe!" for the English version.

Apasă "Citește mai departe!" pentru versiunea în limba engleză a articolului.

September, Monday. Autumn is here, the season of imagination. 

Autumn links summer and winter and it's the season with chillier days and nights. 

Photo: Shutterstock.com.

If, for some people, September means days filled with sadness, others find these days joyful because heat goes away and we can change our outfits.

Nevertheless, we don't have to leave colorful things behind for these help us fight with the anxiety that autumn may bring. By using our imagination, we can combine our favourite summer clothes with the autumn ones so we could better accommodate with the weather. Silk dresses with cardigans and long skirts paired with a leather jacket are among the few combinations that we can adopt to be fashionable and still feel comfortable in cooler weather conditions.

Autumns allows you to make interesting fashion combinations and imagination is all you need.

A walk in the park can still be an option. Who doesn't enjoy colorful leafs in the sun? Is there someone out there who doesn't love the autumn perfume? 

Once September is here, a new season with various emotions starts, different emotions of those present during the sunny days. If spring brings us a lot of energy and joy, autumn may sometimes even seem quite the opposite. But it's up to us how we decide to enjoy every season.

Don't let your inner mood to make you sad because the sadness actually has nothing to do with the weather outside. 

Learn to enjoy every second for each one has its meaning just like autumn helps nature to follow its course. It's important to know how to learn as many lessons as you can from the nature. 

So please.. enjoy the autumn!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Lecții de viață învățate în 3 decenii de existență.…
E necesar să vorbeşti cu partenerul zilnic? Iată…