Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

VIDEO – Steve Harvey ne oferă cel mai bun sfat despre cum să trăim la 20 de ani

A făcut milioane de oameni să râdă cu glumele sale, dar i-a și sensibilizat prin lecțiile de viață oferite. Acum, îi sfătuiește pe cei de 20 de ani cum să profite de viața pe care o trăiesc la această vârstă.

Îl știm din show-uri precum “Family Feud” sau „The Steve Harvey Show”, însă el reprezintă mult mai mult de atât. A trecut prin numeroase obstacole, despre care nu s-a sfiit niciodată să vorbească în timpul emisiunilor sale.

Pentru unii, sfaturile sale pot părea siropoase sau depășite. Însă nu și pentru el, fiindcă sunt cât se poate de reale, întrucât vorbește din proprie experiență. De aceea, sâmbătă seară a postat un video în care le vorbește celor care se află la vârsta de 20 de ani:

Omul obișnuit își strică toată perioada de la 20 de ani. Și când îți dai seama că viața nu te așteaptă, ai 30. Și ghici ce se întâmplă cu majoritatea, mi s-a întâmplat și mie – am încercat cât am avut 30 de ani să fac tot ce n-am făcut la 20. Iar acum, sunt în urmă cu viața.

El discută și despre tentația de a te bucura de libertate, tentație care se simte și mai puternic după ce terminăm facultatea.

Dedicându-te libertății și distracției, te desprinzi de visul american. Și se întâmplă la 98% dintre oameni. Știu asta pentru că mi s-a întâmplat și mie. Și dacă aș putea spune cuiva, dacă aș putea, aș schimba modul în care am trăit la 20 de ani.

Vezi întregul video aici:

Foto: usmagazine.com 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Lecții de viață învățate în 3 decenii de existență.…
E necesar să vorbeşti cu partenerul zilnic? Iată…