Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Julie Ann Confiserie: Locul 2 în Top 10 PRĂJITURI din București realizat de RADIO GUERRILLA

RADIO GUERRILLA a publicat astăzi un top al cofetăriilor unde se mănâncă cele mai bune prăjituri din București, top în cadrul căruia Julie Ann Confiserie se află pe Locul 2.

Dar cum a apărut prima confiserie din București?

Povestea Julie Ann Confiserie a început să se contureze în anul 2015, printr-un vis îndrăzneț despre care speram, la acel moment, ca într-o bună zi să devină o frumoasă realitate. De atunci, au urmat 2 ani de căutări, documentare, ambiție, perseverență și răbdare în demersul luptei cu birocrația, pentru ca, la începutul anului 2017, laboratorul să fie gata de funcționare și, pe 13 octombrie 2017, să reușim, în sfârșit, să organizăm evenimentul de deschidere oficială a primului și singurului Cake Shop Julie Ann Confiserie de la acest moment, situat pe Bulevardul Lacul Tei nr. 65.

Topul publicat astăzi de oamenii faini de la RADIO GUERRILLA încununează astfel 4 ani de antreprenoriat, de satisfacții, dar și de obstacole, de lacrimi și zâmbete, de sute, poate chiar mii de momente în care am trecut de la agonie la extaz cu fiecare vizită în Cake Shop sau cu fiecare eveniment special care ne solicită toată atenția, pentru care ne concentrăm toate eforturile posibile și imposibile ca să iasă impecabil și care, la final, ne aduce liniștea și satisfacția lucrului făcut în mod ireproșabil.

Clienții au întotdeauna cuvintele potrivite pentru a ne aminti că facem bine ceea ce facem și că, dincolo de nopțile nedormite și zilele agitate, suntem pe drumul cel bun.

Așadar, la noi totul a pornit cu pasiunea pentru excelență și... o idee de a revoluționa lumea cofetăriei așa cum o știm cu toții. Acea idee a devenit treptat Julie Ann Confiserie, prima confiserie din București, care promovează conceptul de “o cofetărie ca o bijuterie”, cu deserturi delicioase, realizate din ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt totodată instagramabile, iar noi le șlefuim asemenea diamantelor pentru a aduce clienților noștri aceeași formă de bucurie pe care o manifestă atunci când au în față un diamant.

Cake shop-ul Julie Ann Confiserie situat pe Bulevardul Lacul Tei nr. 65 este amenajat în stil franțuzesc, cu atenție la cele mai mici detalii și conferă clientului senzația că a pășit într-o lume cu aer “regal”, în care gustul desăvârșit și aspectul atent gândit al prăjiturilor și torturilor noastre se completează perfect cu aerul parizian al locației, cu gustul aromat al cafelei savuroase pe care o servim și cu ospitalitatea colegilor care te întâmpină cu zâmbetul pe buze de cum ne treci pragul.

Julie Ann Confiserie este acel Paradis al dulciurilor care îți poate însenina întotdeauna ziua cu prăjituri, ecleruri, macarons și torturi delicioase potrivite oricărei ocazii, fie în Cake Shop, fie la evenimente de orice fel (corporate sau private), prin torturi și Candy Bar-uri de poveste!

 

Dacă încă nu ne-ai călcat pragul, te așteptăm pe Bulevardul Lacul Tei nr. 65 să deguști deliciile de care te vei îndrăgosti!

 
 
 
 
 
1 /
    Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat Julie Ann Confiserie, cofetărie de top, București, Top 10 cofetării București, prăjituri fine, România, București, Anca Tănase, Iulian Cernat

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!