Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Noua modă în machiaj : rujul care curge! – Galerie foto

Instagram-ul, YouTube-ul și toate celelalte rețele de socializare au fost luate cu asalt de o nouă modă în machiajul buzelor: rujul cu aspect uleios, ce dă impresia că ar curge.

Moda a început să ia amploare încă din timpul iernii, însă în această vară a devenit de-a dreptul virală datorită paletei largi de culori pe care o avem la dispoziție pentru a crea un astfel de machiaj. 

Acesta presupune îmbinarea mai multor culori vii, în nuanțe complementare, opuse, pentru a crea diverse reflexii și efecte de lumină. De asemenea, finalul trebuie să ne dea impresia că rujul folosit conține ulei și că are o textură lichidă. 
Tehnica de creare a acestui machiaj implică un amestec de ruj mat la bază și farduri de pleoape în culori aprinse, metalice, pentru a crea reflexiile de culori și senzația de „buze de sirenă”. Pentru efectul total de ruj care curge, se aplică o cantitate generoasă de gloss deasupra.
Nouă n-au plăcut acestea cel mai mult:
 
 
 
 
 
Vouă care vă place? :)
 
 
 
 
 
 
 
Foto: pinterest.com 
 
1 /
    machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion machiaj, ruj, tehnici de machiaj, lip gloss, culori, moda, fashion

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!