Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Geanta femeilor: un mister pentru bărbaţi.

Accesoriile vor fi mereu la modă. Casual sau office, fiecare produs pe care încercăm să îl asortăm este special și original. Geanta de damă este un articol vestimentar care nu lipseşte din garderoba unei femei. Ea este un accesoriu care spune foarte multe lucruri despre personalitatea fiecăreia și care completează armonios orice ținută.

Zilnic primim întrebări din partea bărbaților despre câte lucruri putem avea într-o poșetă. Dacă pentru ei totul rămâne o enigmă, pentru femei, acesta reprezintă un aspect foarte important.

 

Geanta: o necesitate de zi cu zi.

Fie că este casual, plic sau supradimensionată, din poșeta unei femei arareori lipsesc lucruri precum instrumente de machiaj, pixuri, agende, medicamente și multe alte obiecte despre care nu se știe niciodată când vei avea nevoie. Cu alte cuvinte, însuşirea acestui accesoriu demonstrează că femeile sunt mai pragmatice decât bărbații. Acestea nu privesc poşetele doar ca nişte simple accesorii, ci ca niște bunuri absolut necesare pentru viaţa de zi cu zi. Astfel se observă o tendință a femeilor de a cumpăra cât mai multe lucruri.

 

Alegerea poșetei: decizie dificilă.

Întâlnim pe piață genți sub diferite forme, dimensiuni, culori și modele, fapt care ne ajută să putem asorta o poșetă cu o anumită ținută. Dar alegerea unei poșete cât mai potrivite nu este deloc ușoară.

Trebuie ținut cont de mai multe aspecte, cum ar fi locul vizitei sau cantitatea de lucruri care ne pot fi de folos.

Atunci când plecăm de acasă, este important să ne uităm în oglindă pentru a observa dacă poșeta se potrivește cu ținuta și dacă este în ton cu celelelalte accesorii. În mare parte, femeile își aleg geanta în funcție de modă și, de cele mai multe ori, uită că aceste articole vestimentare trebuie să se potrivească stilului lor. Înălțimea și greutatea femeii au o importanță semnificativă în alegerea potrivită a unei poșete.

Gențile reprezintă o expresie a ceea ce suntem și unde ne este locul din punct de vedere social sau economic. În același timp, reprezintă o formă de autoexprimare și un indiciu al stilului personal. Fiind cel mai vizibil accesoriu purtat de către o femeie, poșeta este atât funcțională, cât și simbolică, fapt ce le poate transmite celorlalţi informaţii despre noi.

Fără poșetă, o femeie se simte adesea incompletă. În acest caz, putem vorbi și despre o dependență emoțională.

Cu alte cuvinte, poșeta joacă un rol extrem de important în viața unei femei, indiferent că vorbim despre femeia modernă sau familistă, despre femeia tradițională sau independentă. Chiar dacă diferă prin formă, dimensiune, culoare sau brand, scopul acesteia rămâne același, doar pretențiile femeilor și moda au parte de schimbări.

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

10 coafuri simple pe care să le încerci săptămâna…
Rutina de machiaj a Victoriei Beckham! Vezi aici…