Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Must-have-urile toamnei

Orice femeie pasionată de modă știe că fiecare sezon aduce noutăți vestimentare care nu trebuie să-i lipsească din garderobă.

Cu toate că moda înseamnă a adapta tendințele actuale la propria garderobă, în funcție de preferințe, există câteva must-have-uri ale fiecărui sezon care ajung, în mod inevitabil, să fie pe placul tuturor.

Ținutele în nuanțe de gri și crem pot fi accesorizate ușor cu o pelerină și o pereche de botine care rămân vedetele sezonului, fie că optezi pentru botinele mai elegante, cu toc ori pentru cele fără toc.

Marsala, culoarea anului, rămâne în continuare în centrul atenției, fie că alegi piese vestimentare în nuanțe neutre și o pelerină de această culoare, care să învioreze ținuta ori preferi să ieși în evidență cu o rochie elegantă în această nuanță prin care să te faci remarcată în momentul în care ajungi la birou ori la o întalnire importantă.

Combinația alb-negru nu se demodează niciodată, la fel cum nici alegând culorile pastelate nu poți da greș, mai ales în condițiile în care toamna colorează natura atât de frumos.

Puloverele XXL sunt, de asemenea, un must-have al toamnei și pot fi accesorizate cu o pereche de cercei supradimensionați sau cu o brățară supradimensionată care să confere originalitate ținutei.

În plus, o pereche neagră de mănuși lungi, purtată cu o geacă albă cu mâneci trei sferturi se poate dovedi a fi un real succes, adaptată unei ținute pe măsură.

Există o multitudine de combinații pe care le poți face, însă totul depinde de tine și de gusturile tale.

Must-have-urile fiecărui sezon pot fi adaptate foarte simplu stilului tău, astfel încât să ți se potrivească și să se îmbine în mod armonios cu imaginea ta de zi cu zi, însă să te scoată, în același timp, din anonimat.

Foto: Shutterstock.com

The fall must-haves

Any fashion addict knows that every season brings new must-have trends.

Although fashion means adapting trends to your own style, according to what you like, there are some must-haves of the season which people inevitably enjoy.

Grey and cream-coloured clothes can be easily accessorized with a cloak and a pair of boots (the stars of the season), no matter if you choose high heels - a more elegant pair or the casual, no-heels boots.

Marsala, the colour of the year, is still a choice, even if just the cloak is marsala, with a neutral coloured outfit or the whole outfit makes a statement.

The B&W combination will never fail, as well as coloured outfits, especially with such a colourful nature around us.

The XXL sweaters are an autumns must-have and can be accessorized with a pair of oversized earrings or an original oversized bracelet.

Moreover, a black pair of long gloves, worn with a white leather jacket with three-quarter sleeves can prove itself a real success, adapted to the right outfit.

There are plenty of fashion combinations, but it's all up to your tastes.

Every season's must-haves can be easily adapted to your style, so it fits you and in order to beautifully combine with your daily image, while also getting you out of anonymity. 

Photo: Shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

10 coafuri simple pe care să le încerci săptămâna…
Rutina de machiaj a Victoriei Beckham! Vezi aici…