Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Rutina de machiaj a Victoriei Beckham! Vezi aici cum se face vedeta frumoasă în doar 5 minute

Victoria Beckham a fost întotdeauna un trendsetter, anticipând dorințele femeilor și lansând diverse tendințe în modă.

De la nebunia Spice Girls din anii ’90 la tendințele lansate în modă în anii 2000, frumoasa vedetă londoneză vine acum cu o linie de produse de machiaj perfecte pentru nevoile femeii moderne.

Victoria Beckham lansează, în colaborare cu brandul francez Estée Lauder, o ediție limitată a unei linii de make-up, ce conține 14 produse: rujuri, farduri de pleoape, iluminatoare și pudre bronzante.

Aceste produse au fost create special pentru femeia modernă, mereu pe fugă, iar Victoria garantează, prin intermediul lor, un machiaj perfect în doar cinci minute. Colecția este divizată în alte patru micro-colecții și poartă numele orașelor ei preferate – Londra, New York, Paris și Los Angeles – cu scopul de a crea o mică hartă a stilului Victoria Beckham.

Ea a oferit pentru revista Vogue un mic preambul al efectului miraculos pe care îl creează produsele ei de machiaj, demonstrându-ne că un make-up smokey eyes se poate executa în doar cinci minute.

Iată aici rutina ei de dimineață, care durează foarte puțin și care ne arată cum reușește să arate impecabil în fiecare zi:

"

Foto: shutterstock.com, vogue.com

1 /
    Victoria Beckham, machiaj, Vogue, Estee Lauder, frumusete, sfaturi de make-up, modă, stil Victoria Beckham, machiaj, Vogue, Estee Lauder, frumusete, sfaturi de make-up, modă, stil Victoria Beckham, machiaj, Vogue, Estee Lauder, frumusete, sfaturi de make-up, modă, stil Victoria Beckham, machiaj, Vogue, Estee Lauder, frumusete, sfaturi de make-up, modă, stil

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

10 coafuri simple pe care să le încerci săptămâna…
Economisește bani făcându-ți singură acasă un colier…