Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Toamna în tendințe.

Moda trebuie percepută de către fiecare dintre noi ca un mix de combinaţii, culori, materiale şi stiluri care ne plac şi ne reprezintă. E nefiresc să porţi ceva doar pentru că este în trend, dacă acel stil nu te caracterizează și nu ți se potrivește. Apelează la bun gust şi vei străluci!

Toamna readuce în prim-plan paltoanele, gecile, puloverele, cizmele, botinele, eşarfele şi multe alte accesorii pe care le poţi folosi în favoarea ta şi a imaginii pe care vrei să o afişezi, astfel încât să te reprezinte cât mai bine.

Chiar dacă marii designeri care îşi prezintă colecţiile într-una din capitalele modei (New York, Londra, Paris, Milano) susţin că animal print-ul este vedeta sezonului şi nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, asta nu înseamnă neapărat că trebuie să fugi la mall pentru a-ţi cumpăra şi tu o geantă sau o rochie de genul acesta. Nu-ţi place stilul care este acum “la modă”? Atunci apelează la bun gust în momentul în care îţi alegi ţinutele şi vei fi mereu la modă, chiar dacă nu ţii mereu cont de tendinţe! În plus, vei fi tu însăţi!
 
În materie de modă, instinctul trebuie ascultat.
 
Ai remarcat faptul că, după nenumărate şedinţe de shopping în care îmi este dificil să te hotărăști, decizi să-ți alegi hainele, într-un final, în funcţie de instinct?
 
Asta înseamnă că nu cumperi un lucru decât dacă te-ai îndrăgostit iremediabil, la prima vedere, de accesoriul sau haina respectivă şi eviți să cumperi ceva, în cazul în care “drăguţ” este singurul cuvânt prin care ai putea caracteriza lucrul în cauză.
 
Nu pare a fi ceea ce-ţi doreai? Caută în continuare şi vei găsi exact ce-ţi trebuie!
 
Ai astfel şansa de a face alegeri înţelepte pentru garderoba ta, fără prea mult efort. E simplu: ori e dragoste la prima vedere, ori nu este nimic! Chimia e cheia!
 
Și în modă, la fel ca-n viaţă, jumătăţile de măsură nu sunt o alegere înţeleaptă!
 
Get dressed for success!
 
Sursă foto: Shutterstock

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

10 coafuri simple pe care să le încerci săptămâna…
Rutina de machiaj a Victoriei Beckham! Vezi aici…