Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Back to Work Monday: Ce spune zodia despre cariera ta

Dacă ai stat vreodată la birou gândindu-te că îți urăști locul de muncă, s-ar putea ca acest sentiment să aibă legătură cu data nașterii tale. Asemenea multor aspecte din viața ta, zodia îți influențează și cariera, dar are un cuvânt de spus și în legătură cu profesia ideală pentru tine.

Noi îți dezvăluim ce fel de angajat ești, ce te face să fii productiv în mediul tău, dar și ce carieră ți s-ar potrivi mănușă, în funcție de semnul zodiacal:

Berbec

Berbecii sunt lideri înnăscuți, având capacitatea de a prelua controlul foarte ușor și a gestiona situațiile dificile. Totuși, nu sunt foarte buni atunci când altcineva este șeful lor, fiind ușori iritabili din cauza restricțiilor și micro-administrației. Pot ajunge foarte rapid în vârf dacă au grijă să finalizeze ceea ce au început. Ai nevoie de abilități sociale interpersonale – din cauza faptului că ai tendința să începi lucruri fără să le finalizezi, nu strică deloc o echipă de oameni de încredere, cu care să comunici permanent.

Cariera ideală: Pentru tine, cel mai bun job este unul ce implică efort fizic și/sau competiție. Ai putea fi ghid în aer liber, antrenor personal, atlet sau să lucrezi pentru o organizație sportivă. Și, bineînțelesm funcțiile de conducere sau de management ți se potrivesc mănușă.

Taur

Când lucrează, Taurii sunt cu picioarele pe pământ și practici, fiind ideali la locul de muncă, având capacitatea de a trece de la posturi de conducere la cele de conduși foarte ușor. Sunt, totuși, mai înclinați spre conducere, dar urmând alte exemple – dedicarea lor îi face grozavi în echipă, însă natura lor încăpățânată poate încurca. Ai nevoie să găsești o cale de mijloc când apari neînțelegeri, pentru a duce proiectele la bun sfârșit.

Cariera ideală: Ești una dintre zodiile cele mai muncitoare și de încredere, așa că vei lucra cel mai bine în medii care cer tenacitate și dedicare. Poți alege să lucrezi în industria ornamentelor florale, industria alimentară sau a obiectelor și hainelor de lux – aceste domenii valorifică ceea ce Taurii iubesc cel mai mult: lucrurile frumoase și o rutină stabilă. Taurii sunt buni, de asemenea, și cu banii și sfaturile practice, așa că poți face și o carieră în domeniul financiar și bancar.

Gemeni

Gemenii se simt cel mai bine în medii active, care îi stimulează, le oferă varietate și ocazia de a interacționa cu multe lucruri – fie că e vorba de oameni, aplicații, medii. Pot trece rapid de la una la alta, însă atenție: asta înseamnă că se plictisesc destul de repede dacă nu au sarcini diversificate. Asigură-te că nu cazi într-un mediu de lucru anost și totul va fi în regulă.

Cariera ideală: Orice implică lucrul cu multă informație și a ține pasul cu diferite subiecte. Domeniul comunicării sau cel al învățământului sunt ideale pentru tine. Ești extrem de aciv mental și îți place să procesezi aspecte diferite ale unui proiect, așa că poți avea un job în PR, publicitate sau poți fi manager de proiecte.

Rac

Racii sunt zodiile cele mai tradiționaliste, așa că le place să li se ofere exemple și sunt foarte responsabili, în același timp. Prin definiție, ai grijă de toți cei din jur – deci orice job ce-ți permite să-i sfătuiești pe alții și să rezolvi probleme este potrivit pentru tine. Nu te descurci la locuri de muncă unde nu poți vedea că faci o schimbare sau că ai rezultate – îți iei motivația din bilanțurile și rapoartele periodice.

Cariera ideală: Racii sunt îngrijitori foarte buni, dar sunt ideali și în domeniul resurselor umane, ca avocați, profesori sau adjuncți. Te-ai descurca, de asemenea, foarte bine și în domeniul sănătății și bunăstării, deci ai putea fi medic nutriționist sau instructor de yoga.

Leu

Leilor le place expunerea și atenția și iubesc să îi inspire pe ceilalți pentru a fi mai buni. Educația și politica se potrivesc în mod natural cu firea Leului, iar ei sunt de asemenea și cei mai buni șefi. Au uneori tendința de a fi foarte pretențioși, dar, odată ce au câștigat încrederea tuturor cu șarmul și buna lor dispoziție, totul merge ca pe roate.

Cariera ideală: Cum am mai spus, educația și politica sunt domenii foarte bune pentru tine, dar și cele în care te dedici celorlalți – precum actoria, muzica, regia de film, sau chiar designul vestimentar. Bineînțeles, posturile de conducere ți se potrivesc perfect, de asemenea.

Fecioară

Fecioara caută mereu perfecțiunea și este mereu la dispoziția tuturor. Este plină de compasiune și știe să urmeze instrucțiunile foarte bine. În funcții de conducere, e practică și protectoare, cerând, în același timp, cele mai bune performanțe de la ceilalți. Ai, totuși, tendința de a te judeca prea mult – cel mai mult dintre toți – așa că trebuie să ți se reamintească permanent că, uneori, nu trebuie să te pierzi atât de mult în detalii. Ești, practic, angajatul perfect.

Cariera ideală: Fecioarele au o memorie uluitoare, iar perfecționismul lor înseamnă că se descurcă perfect cu cantități mari de informație și știu ce să facă în condiții de stres extrem. Ar fi foarte bune în domeniul serviciilor și asistenței sociale, dar sunt foarte bune și în domenii ce necesită multă cercetare – redactor, tehnician, translator sau detectiv.

Balanță

Balanțele sunt sociabile și foarte bune în a reuni oamenii. Ești un mediator bun, înăuntrul și în afara biroului. Semnul tău ce denotă echilibru te ajută în a citi oamenii și a le înțelege motivațiile, așa că poți folosi asta în avantajul tău profesional  - diplomat, asistent, translator, broker, agent de vânzări, etc.

Cariera ideală: Balanțele sunt foarte bune și în justiție. Ești o persoană cu inimă mare, deci să lucrezi cu oamenii e vital pentru tine – în spitale, relații cu clienții, agenți de turism sau chiar ca organizator de nunți și evenimente.

Scorpion

Nimeni nu poate ține un secret așa de bine ca tine, lucru pe care îl poți folosi în joburi ce implică discreție maximă. Te simți foarte bine, în organizații foarte inteligente, cu informații strict secrete, documente confidențiale sau bunuri foarte scumpe. Îți plac provocările și îți place să investighezi, așa că domeniile ideale pentru tine sunt cele în care lucrezi la intensitate maximă – chirurgie sau criminalistică.

Cariera ideală: Pe lângă cea de chirurg sau agent secret, te descurci foarte bine și în managementul situațiilor de criză. Ești bun și la gestionarea de resurse și logistică și a fi un foarte bun gestionar de finanțe.

Săgetător

Săgetătorii se simt foarte bine discutând cu alții, ridicându-le moralul, lucrând în echipă, adaptându-se la schimbare și încurajându-i pe alții să le placă meseria pe care o au. Ești bun la, practic, orice, când vine vorba de muncă. Multe cariere ți se vor potrivi, atâta timp cât nu ești prea restricționat de reguli și ierarhii.

Cariera ideală: Iubești să călătorești și să înveți de la alții în toate colțurile lumii, deci orice job legat de domeniul turismului ți s-ar potrivi, la fel ca orice job ce implică mult călător – precum consultanță. Din moment ce iubești să-i inspiri pe alții, poți fi bun și ca profesor, lider de programe pentru tineri, sau să lucrezi pentru un ONG.

Capricorn

Capricornii sunt serioși, pragmatici și organizați – dar în niciun caz plictisitori. Ai carisma și entuziasmul necesare pentru a conduce o echipă. Autoritatea nu te intimidează și nici nu te enervează – știi că prin muncă, ambiție și dedicare, poți fi, la rândul tău, în vârf. Ceea ce este, în general, scopul tău final, oriunde ai fi. Doar ai grijă să faci timp și pentru alte lucruri în viață – Capricornii sunt extrem de dependenți de muncă.

Cariera ideală: Capricornii sunt foarte buni ca manageri sau administratori. Capacitățile administrative și de producție sunt la nivel înalt, așa că lucrezi foarte bine în medii corporatiste, care îți permit să urci pe scara ierarhică. Ai fi foarte bun și ca inginer, arhitect sau designer, pentru că ai o foarte mare atenție la detalii.

Vărsător

Vărsătorii sunt spirite libere, dar asta nu înseamnă că nu sunt lucrători de încredere – sunt muncitori și au o atitudine creativă și inovatoare (sunt genul care vor finaliza un proiect în toiul nopții, dormind la prânz pentru că și-au făcut deja treaba). Sunt sociabili, dar și singuratici, având capacitatea de a lucra atât în echipă, cât și pe cont propriu. Ai tendința de a veni cu idei care, la prima vedere, par sărite de pe fix, ca mai apoi să fie denumite geniale. Nu te rezumi niciodată la evident – ceea ce nu te face un interlocutor bun în discuțiile despre proiecte, pentru că ești mereu cu doi pași înaintea tuturor. Metodele tale neobișnuite îi atrag, însă, pe cei asemenea ție, care tinzi să devii un brand personal. Însă nu toți te vor înțelege.

Cariera ideală: În domeniul științei și tehnicii (dacă poți explora teorii și aplicații noi), design grafic sau fotografie, și chiar management de proiecte – dacă ai ocazia de a testa noi metode. Ești, de asemenea, un antreprenor ideal sau freelancer, deoarece ești împotriva culturii de corporație și funcționezi cel mai bine după propriul program.

Pești

Peștii sunt flexibili când vine vorba de muncă – nu îi interesează să demonstreze nimic celor din jur, vor doar să fie cât mai buni în ceea ce fac. Poți avea un număr mare de profesii, dar te simți cel mai bine cu un job care îți atinge latura sensibilă, de vindecător. Ai multă compasiune față de ceilalți și o intuiție bine dezvoltată – ceea ce te face să fii bun în zone ce vindecă trupul și sufletul, precum medicina și arta.

Cariera ideală: Orice are legătură cu sănătatea este ideal. Poți fi asistent, doctor, terapeut, psiholog, etc. Te simți foarte bine și în artă, precum dansul și muzica. În plus, poți îmbina aceste două domenii și să lucrezi cu terapia prin culori sau în programe ce ajută tinerii cu probleme prin artă.

Orice semn zodiacal ai avea, e bine să cauți întotdeauna un loc de muncă unde simți că te poți desfășura la capacitate maximă și că nu îți este îngrădită libertatea de a lucra după ritmul tău. Înaintea satisfacției materiale vine cea spirituală – iar locul de muncă este foarte important în acest sens. Așa că e bine să cauți un job care să te facă să nu mai vrei să pleci, și să vii mereu acasă cu zâmbetul pe buze.

Foto: astrovikalp.com, pexels.com, britishfloristassociation.com, paymystudentloans.com,

fhgv.com, esquire.com, taptu.mobi, mywayholiday.com, ljhooker.com, babycenter.com

1 /
    zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă zodiac, horoscop, carieră, profesii, zodii, cariera ideală, loc de muncă, job, muncă

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Cum să te îmbraci în funcție de zodie
Joelle Well-being: Metoda de relaxare perfectă pentru…