Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cele mai potrivite cadouri de sărbători pentru fiecare zodie în parte

A început, oficial, luna cadourilor, iar mintea ta e plină de idei, întrebându-te care ar fi cele mai potrivite cadouri pentru prieteni, familie și colegi. E imposibil să știi ce vrea toată lumea, dar ai vrea să le oferi tuturor cadouri care să aducă bucurie.

I-ai putea întreba personal ce își doresc, dar asta va strica spiritul sărbătorilor. Deci, va trebui să te străduiești să afli întrebându-i pe alții sau fiind cu ochii în patru la indicii. Dar nimeni nu are timp pentru așa ceva.

Deși intenția este cea mai importantă, e mult mai plăcut să oferi un cadou despre care știi sigur că i-a plăcut celui care l-a primit. Așa că am pregătit pentru tine un ghid folositor, care să te ajute să alegi cadoul potrivit fiecărei zodii:

 • Berbec – Sărbători în ritm alert

Bărbatul Berbec

Sunt adevărați războinici, așa că orice are legătură cu lupta poate fi o idee bună. Îi poți lua bilete la următorul meci al echipei preferate, un nou joc video, sau un tablou cu o scenă de bătălie. Pentru cei ce își permit, mașinile de mare viteză sunt o idee bună de cadou, pentru că Berbecii sunt pasionați de viteză.

Femeia Berbec

Orice cadou ce conține un element de surpriză, care să satisfacă nevoia de incitare a Berbecului e o idee bună. O excursie la bungee jumping, la escaladat de munți sau într-un parc de aventuri reprezintă opțiuni inspirate. Berbecii sunt conduși de creier, așa că o bicicletă de curse, o pereche de role sau o cască de protecție în culori vii i-ar aduce, de asemenea, bucurie. 

 • Taur: Stimuli pentru simțuri

Bărbatul Taur

Bărbatul Taur iubește orice ii gâdilă cele cinci simțuri. Bilete pentru un concert live sau un cupon pentru masaj ar fi idei bune. Sau îi poți oferi o masă la restaurantul la care își dorea de mult să meargă. 

Femeia Taur

Imaginează-ți că ar trebui să iei un cadou potrivit pentru un cântec Norah Jones. Această femeie este extrem de senzuală. Ar fi o idee bună să-i iei un cadou care să-i uimească simțurile, precum un parfum, sau bilete la operă. Pijamale de mătase, un fular de cașmir sau un covor frumos mai sunt alte idei potrivite. Și nu te gândi să te zgârcești, pentru că va observa. 

 • Gemeni: Comunicarea este cheia 

Bărbatul Gemeni

Bărbații Gemeni sunt extrem de comunicativi, fiind dominați de Mercur, planeta comunicării și a tehnologiei. Deci ia un sfat de la stele și cumpără-i un gadget distractiv, precum un reportofon, un walkie-talkie sau un nou smartphone. Este, de asemenea, și un mare iubitor de călătorii, așa că va aprecia și o nouă valiză sau o pernă pentru călătorii. 

Femeia Gemeni

Femeile Gemeni au o nevoie profundă de a comunica și sunt foarte priceput, așa că un set de caligrafie sau o agendă personalizată ar fi idei foarte bune. 

 • Rac: Sărbători cu bunătăți făcute în casă

Bărbatul Rac

Racilor le place să gătească, așa că îi poți face cadou un curs de cofetărie sau cartea de bucate preferată. Sau chiar un set de ustensile pe care să le poată folosi când experimentează în bucătărie.

Femeia Rac

Femeile Rac sunt foarte conectate cu latura lor spirituală și ancestrală, așa că o fotografie înrămată cu o rudă iubită sau un abonament la un seminar de spiritualitate îi vor aduce bucurie.

 • Leu: Fii gata să cheltui

Bărbatul Leu

Pregătește portofelul, pentru că Leul este zodia sinonimă cu luxul, și sunt și foarte pricepuți să ofere cadouri. Deci fă-i un cadou despre care știi că și-l dorește – când vine vorba de bărbatul Leu, atenția este cheia. Dacă darul nu va fi ales cu atenție, va observa, și îi va păsa. Se spune că orice Leu e un copil pe dinăuntru, așa că un nou Gameboy sau PlayStation îl va ajuta să-și regăsească adolescentul din interior. 

Femeia Leu

Dacă ai crezut că bărbatul Leu e scump, nu știai ce te așteaptă în cazul femeii. Femeia Leu este o regină, și cere să fie tratată ca atare. Dacă îi cumperi haine, asigură-te că sunt de designer. Dacă e parfum, ai grijă să fie unul rafinat. Doar ce e mai bun pentru femeia Leu. 

 • Fecioară: Totul pentru productivitate

Bărbatul  Fecioară

Bărbatului  Fecioară îi place să aibă grijă de sănătatea sa, așa că îi poți oferi orice îl va ajuta să fie productiv și să își atingă scopurile. Îi poți oferi chiar un abonament la sală all-inclusive.

Femeia Fecioară

O sesiune de antrenament personal la ea acasă îi va face viața mai ușoară și o va ajuta să-și atingă scopul de a fi sănătoasă. Îi mai poți oferi orice carte care o ajută în a-și dezvolta abilitățile. Fecioara e o zodie ce investește mereu timp în a învăța și a acumula noi informații. 

 • Balanță: Artă la superlativ

Bărbatul Balanță

Este dominat de Venus, planeta iubirii, artelor și a banilor, iar bărbatul Balanță va aprecia orice ar aduce frumusețe în lumea sa. Bilete la un concert, un tablou al artistului preferat, sau un jurnal îmbrăcat în piele, perfect pentru a-și exprima gândurile în orice moment. 

Femeia Balanță

Balanțele au vieți sociale active, deci îi poți face cadou un abonament la un club cu o tematică pe gustul său, sau la un program de călătorii. Le mai place și luxul, așa că un colier cu pietre prețioase sau o poșetă cu croială deosebită pot fi, de asemenea, idei bune. 

 • Scorpion: Calitate

Bărbatul Scorpion

Pe acești bărbați nu-i interesează prea mult ce este la modă, cât lucrurile de calitate, care pot fi folosite timp îndelungat. Sunt preocupați mereu și de siguranță, așa că un cadou care să aibă legătură cu siguranța casei sau a mașinii ar fi, de asemenea, apreciat.

Femeia Scorpion

Și în cazul ei, calitatea este cheia. Dacă optezi pentru haine, ai grijă să aibă croială bună. Dacă iese seara des, fă-i un cadou care să o ajute să fie în siguranță. Poate o lanternă mai specială sau o alarmă portabilă. Este, de asemenea, foarte sexy, deci poți opta și pentru lenjerie din mătase, dacă este iubita ta.

 • Săgetător: Călătorii

Bărbatul Săgetător

Această zodie iubește călătoriile, și chiar dacă nu are bani să iasă din oraș, este mereu în mișcare. Deci fă-i un cadou care să îl ajute în acest sens, precum un ceas sau etichete pentru bagaje. Dacă este chiar special pentru tine, îi poți face cadou chiar o escapadă de weekend într-un loc plăcut. 

Femeia Săgetător

Atât bărbatul, cât și femeia Săgetător sunt călători experimentați, deci orice i-ai oferi pentru a călători în țări îndepărtate va fi apreciat. O statuie ornamentală sau un text sacru oriental îi vor hrăni curiozitatea constantă și aplecarea către filosofie. 

 • Capricorn: Simboluri ale statutului

Bărbatul Capricorn

Îi poți cumpăra un portofel de calitate sau accesorii pentru organizarea banilor. O carte despre antreprenoriat și investiții va fi, de asemenea, apreciată. 

Femeia Capricorn

Capricornii au un simț al umorului dezvoltat, o calitate pomenită rar despre această zodie. Femeii Capricorn îi poți oferi bilete la un spectacol de comedie, dar ai grijă să fie unul de calitate. Și ia-i locuri cât mai bune. Capricorn ilor le place să râdă, dar dacă faci rabat la calitate, vor râde de tine.

 • Vărsător: Orice se pune în priză

Bărbatul Vărsător

Vărsătorul e dominat de Uranus, planeta electricității. Deci orice se poate conecta la o priză le va atrage atenția. Ei sunt extrem de inventivi, cu un pas înaintea tuturor, așa că îi poți oferi ceva cu care poate experimenta. 

Femeia Vărsător

Asemenea bărbatului Vărsător, femeia aceleiași zodii este foarte modernă. Indiferent de vârstă, poate învăța rapid tehnologiile noi, că și cum le-ar fi folosit întreaga viață. Deci nu dai greș dacă îi oferi un smartphone, o tabletă, sau chiar ochelari Smart. 

 • Pești: Sensibilitatea și spiritualitate

Bărbatul Pești

Peștii sunt extrem de sensibili și spirituali, chiar dacă nu o recunosc mereu. Oferă-i un cadou care să îi calmeze valul de emoții, precum un curs de yoga sau un peștișor de acvariu pe care îl poate privi când se pierde în gânduri. Peștii sunt și foarte creativi, deci dacă are un hobby, oferă-i ceva în legătură cu acesta, precum un caiet de schițe, o pereche de căști sau o colecție de filme clasice.

Femeia Pești

Este profundă, creativă și îi place să bea. Oferă-i o sticlă de șampanie fină, o carte de colorat pentru adulți și bilete la teatru. Peștii evită drama în viața lor, dar le place să se piardă în ea în plan imaginar!

Nu trebuie să fii expert pentru a cumpăra un cadou potrivit. Cu puțin efort și atenție la detalii, s-ar putea ca aceste sărbători să fie un motiv de bucurie pentru toți prietenii cărora le-au oferit daruri! 

Foto: pexels.com

1 /
  zodii, horoscop, zodiac, cadouri, sărbători, Crăciun, idei de cadouri zodii, horoscop, zodiac, cadouri, sărbători, Crăciun, idei de cadouri zodii, horoscop, zodiac, cadouri, sărbători, Crăciun, idei de cadouri zodii, horoscop, zodiac, cadouri, sărbători, Crăciun, idei de cadouri zodii, horoscop, zodiac, cadouri, sărbători, Crăciun, idei de cadouri zodii, horoscop, zodiac, cadouri, sărbători, Crăciun, idei de cadouri zodii, horoscop, zodiac, cadouri, sărbători, Crăciun, idei de cadouri

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Cum să te îmbraci în funcție de zodie
Joelle Well-being: Metoda de relaxare perfectă pentru…