Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Well-being: Metoda de relaxare perfectă pentru fiecare zodie

Din când în când, avem nevoie de o porție binemeritată de relaxare. Însă, ca de fiecare dată, fiecare zodie are nevoi diferite, deci se va și relaxa diferit.

A-ți cunoaște trăsăturile specifice zodiei te poate ajuta să gestionezi stresul mai ușor. Iată cum se relaxează cel mai bine fiecare zodie în parte:

 • Berbec

Berbecii tind să se relaxeze în moduri ce rezonează cel mai bine cu personalitatea lor. Le place să atragă atenția cu orice ocazie, fapt pentru care va fi o reală plăcere pentru ei să aibă musafiri, să invite prieteni la cină și să primească o serie de complimente de la ei.

 • Taur

Taurii au nevoie să fie într-un mediu confortabil și sigur pentru a se elibera de tensiune. Sunt îndrăgostiți de natură, așa că se vor putea relaxa cu ușurință grădinărind sau creând aranjamente florale. Același efect calmant îl poate avea o cină delicioasă sau un vin bun.

 • Gemeni

Gemenii sunt întotdeauna pregătiți de aventură și viteză, mai ales când sunt stresați. Deși, uneori, personalitatea lor duală poate cauza probleme. Dar, în general, le place să petreacă timp cu prietenii. Se pot relaxa la o petrecere la piscină sau într-un parc de aventuri.

 • Rac

Racii își eliberează mintea cel mai ușor savurând o cafea alături de un prieten, sau luând masa într-un restaurant ferit. De asemenea, terapia prin cumpărături le face plăcere. Și nu vor rata niciodată o bârfă savuroasă legată de o persoană cunoscută.

 • Leu

Leii sunt persoane auto-asertive și tind să atragă atenția asupra lor. Dar când sunt stresați chiar le face plăcere să nu aibă nimic de făcut – să aibă tot timpul din lume pentru ei, să stea la soare, să uite de tot și să se relaxeze astfel complet, este ceea ce le-ar încărca bateriile după o perioadă dificilă.

 • Fecioară

Fecioarele nu pot evita să analizeze lucrurile în detaliu, acesta fiind modul lor de a-și gestiona anxietatea. Ce ar părea stresant pentru alte zodii este metoda ideală de relaxare pentru Fecioare – să organizeze lucrurile prin casă, să curețe casa – aceasta e cea mai bună metodă de a se destresa. Odată ce totul este pus în ordine, Fecioara sărbătorește cu un pahar de vin și o muzică bună.

 

 • Balanță

Natura lor indecisă îi poate face să se întrebe dacă au nevoie să petreacă timp singuri sau alături de un prieten după o zi grea. A găsi un echilibru în toate face parte din stilul lor de viață. O plimbare de seară romantică sau un masaj pe întreg corpul ar fi perfecte pentru a se elibera de stres.

 • Scorpion

Scorpionul are mai multe opțiuni care îl pot ajuta să se destreze. Natura lor misterioasă stă la baza plăcerii lor de a afla răspunsuri la marile întrebări din istorie. A se relaxa cu un roman de mistere sau cu un film thriller le-ar destinde mintea cu siguranță. Iar, din când în când, le place să se elibereze și cu o aventură care să le ridice nivelul de adrenalină.

 • Săgetător

Săgetătorii trebuie să iasă în aer liber pentru a se elibera de frustrări. Deci se relaxează cel mai ușor cu o plimbare, cu un jogging în parc, cu bicicleta, rolele, sau cu o excursie la munte. Aerul curat este ceea ce-l aduce pe Săgetător înapoi la viață.

 • Capricorn

Capricornii gestionează stresul destul de bine. Pentru ei, metoda ideală de a-și încărca bateriile este să petreacă timp cu familia și prietenii. Dar sunt, de asemenea, deschiși către activități care să le crească adrenalina și să le pună limitele la încercare. Un drum la munte este potrivit pentru ei.

 • Vărsător

Vărsătorii revin la viață când sunt înconjurați de oamenii lor preferați. Se vor simți imediat relaxați și plini de energie pozitivă. Să ai un Vărsător ca prieten este un dar, datorită simțului dezvoltat al umorului, iar aceasta este rețeta perfectă când lucrurile nu merg prea grozav.

 • Pești

Când sunt stresați, Peștilor le place să călătorească, și încearcă destinații noi doar alături de oamenii de care le face plăcere să se înconjoare. Cutia lor cu amintiri este întotdeauna plină și se simt bine să le împartă cu alții. În afară de călătorii, o baie fierbinte sau o cadă Jacuzzi îi ajută mult când au obosit.

Voi cum alegeți să vă relaxați în această seară?

Foto: shutterstock.com 

1 /
  horoscop, zodiac, relaxare, wellness, spa, aventura, masaj, zodii, antistres horoscop, zodiac, relaxare, wellness, spa, aventura, masaj, zodii, antistres horoscop, zodiac, relaxare, wellness, spa, aventura, masaj, zodii, antistres horoscop, zodiac, relaxare, wellness, spa, aventura, masaj, zodii, antistres horoscop, zodiac, relaxare, wellness, spa, aventura, masaj, zodii, antistres

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Back to Work Monday: Ce spune zodia despre cariera…
Cum să te îmbraci în funcție de zodie