Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 locuri sublime pe care trebuie să le vezi ca să te convingi că sunt reale

Cu siguranță te gândești la următoarea escapadă, la următoarea vacanță, pe care ai vrea, cu siguranță, să se petreacă într-un loc pitoresc și sublim.

Iar sfatul nostru este să alegi ceva diferit de data aceasta, și să nu mai mergi într-un loc în care ai fost până acum. Știi deja la ce să te aștepți de la astfel de vacanțe, și ți-ar prinde bine să mergi într-o totală altă direcție în vacanța următoare.

Dacă vrei să-ți duci aventura la un alt nivel, iată 10 locuri sublime unde trebuie să ajungi, să te convingi că există cu adevărat:

1. Cappadocia, Turcia

Privind la baloanele cu aer cald, care se ridică deasupra iconicelor șeminee de basm ale regiuni, te vei simți ca într-o carte de povești. Iar acea vedere este cu adevărat unică.

2. Lacul Roz din Australia

Lacul nu are mereu această culoare roz absolut superbă, dar dacă ai norocul să îl vezi în astfel de momente, este cu adevărat un peisaj sublim.

3. Canionul Antelope din Arizona

Aceste caverne te vor face să simți că te-ai teleportat pe Marte. Felul cum rocile se îmbină în spirale, alături de coloritul captivant, oferă un aspect extraterestrial acestui canion.

4. Salar De Uyuni din Bolivia

Dacă ești un visător cu capul în nori permanent, acest loc este făcut special pentru tine. Bine ai venit în cea mai mare câmpie de sare din lume, unde ceva magic se petrece în timpul sezonului ploios: se transformă într-o oglindă uriașă.

5. Câmpiile de soare din Yulara NT, Australia

Făcute din 50.000 de flori încărcate de lumina solară, sunt cea mai radiantă experiență pe care o poți avea.

6. Keukenhof Park din Olanda

Aceste grădini frumoase și vibrante, pline de flori încântătoare, transformă destinația în cel mai vesel loc de pe Pământ.

7. Peștera marină Benagil din Algarve, Portugal

Pierde-te în frumusețea hipnotizantă a acestei peșteri marine, care te va lăsa cu gura căscată.

8. Vulcanul Dallol din Ethiopia

Este un peisaj extraordinar de la distanță – însă de aproape, situl vulcanic găzduiește bazine de apă acidă extrem de fierbinte.

9. Câmpiile de lavandă din Provence, Franța

N-ai vrea să tragi un pui de somn într-un câmp de lavandă? Arată de parcă s-ar întinde până la capătul lumii, iar vederea este de basm.

10. Lacul Pestriț din Osoyoos, Canada

În vreme ce această apă poate părea extrem de bizară pentru noi, oamenii din Okanagan Syilx o folosesc în scop medicinal.

E vremea să îți faci bagajul, să îți aduni prietenii și să faceți un salt către necunoscuți. Nu e un alt timp mai potrivit să explorezi colțurile nevăzute ale lumii, decât acum.

Foto: pinterest.com, shutterstock.com

1 /
    călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa călătorii, turism, călătorie, escapadă, vacanță, Europa, America, Australia, Africa

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mâncare de 12 lei cu Marian: Turte cu verdețuri,…
Mâncare de 12 lei cu Marian: Budincă de Yorkshire…