Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

O bloggeriță de modă supraponderală a transmis un mesaj pe care toate miresele din lume trebuie să-l audă

Datorită mișcărilor împotriva standardelor corporale nerealiste și a celor de acceptare a propriului corp, un număr din ce în ce mai mare de femei vorbesc despre aceste standarde nesănătoase din industria modei.

De la modele care vor să elimine eticheta jignitoare de supradimensionat, la femei care se acceptă așa cum sunt prin mișcările bikini body sau ale coapselor de sirenă, am văzut o mulțime de astfel de campanii în social media, ce încurajează femeile să se iubească așa cum sunt.

Acum, putem vedea femeile cum schimbă standardele din industria nunților.

Callie Thorpe, stilista londoneză din spatele blogului de modă From The Corners of The Curve, este o împătimită a modei, care a pornit o campanie de a arăta lumii că fiecare mireasă este frumoasă în felul său special.

Acum două săptămâni, Callie a mers la altar într-o rochie tip sirenă de culoarea șampaniei și s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale, Dan Hetherington.

Ca orice mireasă fericită, Thorpe a postat o mulțime de fotografii de la nuntă. Însă, în cazul ei, nu a fost doar un album foto de Facebook sau Instagram. Postarea ei a avut în spate un mesaj – toate miresele sunt superbe și strălucitoare, în cea mai fericită zi a vieții lor.

Mesajul pe care l-a scris Callie la descrierea uneia dintre fotografii a impresionat pe toată lumea, iar orice mireasă ar trebui să citească acest mesaj, pentru a ști că, în acea zi, ea este cea mai frumoasă din lume.

Iată aici întreg mesajul lui Callie:

„Când am probat rochia, am știut că aceea e cea pe care vreau s-o port. Strălucirea discretă, detaliile din dantelă, culoarea șampaniei care se potrivește perfect cu tenul meu măsliniu, felul în care cade pe coapse și urmează curbele corpului meu – a fost de-a dreptul magic. Nu am visat niciodată că voi purta o astfel de rochie, obișnuiam să spun că n-am să mă mărit până când sunt slabă. Au fost momente în care m-am și întrebat dacă nu sunt prea îndrăzneață să o port. Dar pe măsură ce avansezi în vârstă și te înconjori de persoanele potrivite, începi să îți dai seama că felul în care arăți nu contează pentru cei care te iubesc. Dan m-a iubit la toate dimensiunile, iar în ziua nunții noastre, când am intrat în încăpere, s-a întors și a lăcrimat când mă apropiam de el – m-a privit ca și cum aș fi fost magică. Deci aș vrea să spun un lucru mireselor din întreaga lume, supraponderale sau nu. Să nu simțiși că trebuie să vă schimbați pe voi, sau dimensiunea voastră în ziua nunții – partenerul vă iubește pentru cine sunteți, nu doar pentru cum arătați. Meritați fericire indiferent de dimensiune, și tot veți fi cele mai frumoase din încăpere lângă iubitul vostru, pentru că veți străluci cu iubirea pe care v-o purtați. Finalul fericit este pentru toată lumea, deci vă rog, lăsați-vă să aveți parte de el.”

Callie a simțit nevoia să lase acest mesaj pentru că a simțit că industria modei ignoră și dă la o parte miresele supraponderale. În plus, a vrut ca femeile să știe că nu trebuie să se schimbe în vreun fel pentru ziua nunții și că nu trebuie să slăbească pentru a fi fericite.

Ne bucurăm, la rândul nostru, pentru Callie și urăm „Casă de piatră!” Atât ei, cât și tuturor mireselor ce tocmai au spus „Da”, dar și celor care urmează să o facă!

Foto: instagram.com

1 /
    mariaj, nunți, modă, supradimensionat, supraponderal, acceptare, încredere în sine, mirese mariaj, nunți, modă, supradimensionat, supraponderal, acceptare, încredere în sine, mirese mariaj, nunți, modă, supradimensionat, supraponderal, acceptare, încredere în sine, mirese mariaj, nunți, modă, supradimensionat, supraponderal, acceptare, încredere în sine, mirese mariaj, nunți, modă, supradimensionat, supraponderal, acceptare, încredere în sine, mirese

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…