Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Creative Tuesday: 13 lucruri despre sărbătorita zilei, cântăreața Taylor Swift

Născută pe 13 decembrie 1989, cântăreața Taylor Swift împlinește astăzi 27 de ani.

1. Numele ei complet este Taylor Alison Swift.

Cântăreața nu și-a ales un alt nume de scenă, așa cum procedează foarte mulți cântăreți, ci a renunțat pur și simplu la prenumele Alison pentru a se prezenta în fața publicului său atât de numeros.

2. S-a născut în Reading, Pennsylvania.

Tatăl ei este consultant financiar, iar mama ei a lucrat ca director de marketing, astfel că talentul pentru muzică nu a fost, în cazul ei, moștenit din familie.

3. A devenit interesată de muzică la vârsta de 9 ani.

În acea perioadă, mergea des la New York City pentru a participa la cursuri de muzică și actorie.

4. Shania Twain este sursa ei de inspirație.

Taylor Swift a recunoscut că Shania Twain a fost motivul pentru care s-a orientat către muzica country, fiind cea care o inspira să "își dorească să facă 4 ture în jurul blocului și să viseze cu ochii deschiși".

5. A avut primul eșec la vârsta de 11 ani, când a învățat prima lecție importantă.

Atunci a fost refuzată de casa de discuri Nashville pentru că toată lumea își dorea, la acel moment, să facă exact ceea ce ea își dorea. Cu toate astea, acest eșec aparent nu a demoralizat-o ci, din contră, a determinat-o să găsească un mod de a se diferenția de ceilalți.

Când ești refuzat, caută un mod de a te diferenția de restul. 

6. S-a bucurat mereu de sprijinul familiei.

Din momentul în care părinții ei au realizat că și-a descoperit adevărata pasiune și că muzica e singura care o atrage pe fiica lor, au susținut-o necondiționat și i-au fost alături ori de câte ori a fost nevoie, trecând împreună prin refuzuri și eșecuri, conștienți însă de faptul că destinul ei va fi să facă muzică și șansa ei există undeva.

7. Părinții ei s-au mutat pentru a-i fi alături.

Când a fost nevoie, tatăl ei s-a transferat la o altă sucursală din orașul unde Taylor Swift putea să evolueze pe vremea când avea doar 14 ani și întreaga familia a mers pe urmele ei, pentru a-i fi aproape.

8. A intrat în Cartea Recordurilor.

A fost prima artistă cu 3 albume care s-au vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare, obținând astfel un Guiness World Record.

9. Prima artistă care a câștigat premiul Femeia Anului de 2 ori.

În anul 2014, după 5 albume lansate, Taylor Swift a fost numită Femeia Anului de către Billboard, devenind astfel primul artist care a câștigat acest premiu de două ori.

10. Astăzi, fetița cu visuri mărețe din Reading a devenit un star internațional.

La 27 de ani, deși tânără, Taylor Swift a reușit să își îndeplinească cele mai mari dorințe. Este invitată la Victoria's Secret Fashion Show și are unul dintre world tour-urile cu cele mai mari încasări din toate timpurile, ceea ce ne amintește, din nou, că orice vis poate deveni realitate dacă ești dispus să lupți pentru el.

Foto: Pagina oficială de Facebook Taylor Swift

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…