Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cel mai frumos cal din lume te va face să fii invidios pe un asemenea păr – Galerie Foto

Nebunia în social media în ceea ce privește frumusețea este cauzată de un armăsar, la propriu! Care nu doar că uimește prin fizicul de admirat, dar și stârnește invidie prin podoaba capilară impresionantă!

Frederick cel Mare este un armăsar frizon de mare clasă, considerat cel mai frumos din lume. Seamănă leit cu portretul clasic al lui Black Beauty din romane, reușind să înnebunească tot Internetul cu fizicul său. 

Deși a putut fi admirat pe Internet încă din 2012 în video-uri în care apărea galopând pe câmpii,  popularitatea sa a fost reiterată în social media datorită trăsăturilor sale superbe și podoabei capilare impresionante. Pagina de Facebook a lui Frederick numără în jur de 40.000 de follow-eri. 

„Nu va exista niciodată un cal mai măiastru, chipeș și sexy în întreaga lume! Îmi doresc să îl ating și să îl miros măcar o dată”, a scris unul dintre admiratorii săi de pe Facebook.

Un altul a scris: „Când mor, aș vrea să fiu incinerat, cenușa să îmi fie pusă într-o sticluță pe un colier și atârnată de gâtul unui armăsar că Frederick pentru câteva zile, ca să pot spune că am călărit cu vântul. 

Nu avem foarte mult entuziasm pentru partea cu „mirositul măcar o dată” sau incinerării, dar cu siguranță Frederick reușește să atragă privirile și admirația tuturor, oriunde ar merge. 

Frumusețea în vârstă de 15 ani poartă numele monarhului Prusiei din secolul al XVIII-lea și locuiește la ferma frizonă Pinnacle din Munții Ozark, Arkansas. 

„Am fost căutat de Universal Studios și de producătorii Gods and Kings – o filmare a avut loc în Irlanda și alta în Mexic”, a explicat pe Facebook admiratorilor stăpâna sa, Stacy Nazario. 

Vă invităm să îl admirați pe Frederick în toată splendoarea și eleganța sa: 

Foto: Pagina oficială de Facebook Frederick the Great

 
1 /
    Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great Cal, animale, Frederick the Great

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…