Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

La aproape 60 de ani, Madonna arată mai bine decât unele femei la 20! Cum reușește?

Madonna este unul dintre artiștii care par că au existat în industria muzicală dintotdeauna; asemenea lui Michael Jackson, a lansat o mulțime de tendințe, atât în genurile muzicale, cât și în modă, plasându-se în eternitate în tot ceea ce înseamnă cultură pop.

Astăzi, ea își celebrează ziua de naștere, împlinind 58 de ani. Arată, cântă și dansează senzațional, ca la 20. Și are mai multă energie ca niciodată, pregătind un proiect după altul.

Supranumită regina muzicii pop, Madonna Louise Ciccone s-a născut în Bay City, Michigan, dar s-a mutat în New York în 1977 pentru a-și construi o carieră în dans modern. După ce a performat în trupele Breakfast Club și Emmy, a semnat cu casa de discuri Sire Records în 1982 și a lansat albumul său de debut în anul următor.

Pe parcursul carierei sale, Madonna a scris și produs majoritatea cântecelor sale, multe dintre ele ajungând pe locul întâi în topuri, printre acestea numărându-se "Like a Virgin", "Papa Don't Preach", "Like a Prayer", "Vogue", "Take a Bow", "Frozen", "Music", "Hung Up", și "4 Minutes".

"Frozen"

"Music"

"Hung Up"

Popularitatea ei a crescut și mai mult prin rolurile din filme, incluzând Desperately Seeking Susan (1985), Dick Tracy (1990) și Evita (1996); ultimul i-a adus un Glob de Aur pentru Cea mai bună Actriță. Totuși, multe dintre filmele ei au fost criticate. Celelalte domenii de activitate ale sale au includ designul vestimentar, cărțile pentru copii și producția de filme. Mai târziu a fondat propria companie de entertainment, Maverick (incluzând casa de discuri Maverick Records). În 2007, a semnat un contract fără precedent de 120 de milioane de dolari cu Live National, ce a dus la un contract ulterior cu Interscope Records.

Madonna este recunoscută oficial de către Guinness World Records drept cea mai bine vândută artistă din lume, cu peste 300 de milioane de albume vândute.  

Premiile câștigate de-a lungul carierei sunt numeroase, însoțite de alte multe nominalizări. Acestea includ șapte premii Grammy, două Globuri de Aur, două Brit Awards și patru premii ASCAP Film and Television Music Awards.

Cum reușește să arate așa? 

Secretul Madonnei pentru a arăta mereu tânăr, a avea energie și o siluetă de invidiat presupune un stil de viață și o diete extrem de riguroase.

Ea este recunoscută pentru obsesia ei față de fitness, popularizând stilul de yoga Ashtanga și devotamentul ei față de Pilates. În plus, a vorbit în repetate rânduri despre dieta macrobiotică pe care o adoptă încă din 1990, ce derivă din tradițiile japoneze.

Madonna face minimum trei ore de sport pe zi, în felul următor:

  • Începe cu un program de yoga acasă
  • Apoi pleacă la North London Pilates Studio (unde se întâlnește uneori cu Gwyneth Paltrow și Stella McCartney)
  • Pentru o a treia sesiune de sport după prânz, alege dintr-o varietate de activități ce include karate, înot, ridicări de greutăți, alergări, ciclism, și, uneori, echitație

Nici la capitolul hrană nu stă mai prejos; ea nu se abate niciodată de la principiile sale de alimentație, foarte restrictive, care exclud complet mâncărurile nesănătoase, procesate și băuturile carbogazoase. În ceea ce privește dieta macrobiotică, aceasta este în principiu vegană, fiind bazată pe fructe, legume și cereale integrale. Brânzeturile, carnea de pui, ouăle și mâncărurile procesate nu sunt permise. Sunt permise doar două mese pe zi.

Meniul dintr-o zi al Madonnei arată în felul următor:

  • Micul dejun: ea consumă orez brun la aburi, fructe de pădure, fulgi de ovăz, mei, etc.
  • Cină: ea preferă quinoa, tărâțele, soia, păstăile verzi sau peștele la grătar

Cel mai mare secret al frumuseții ei este, totuși, somnul, pe care îl respectă cu strictețe în fiecare seară.

Îi urăm și noi, la rândul nostru, „La mulți ani!” :)

Foto: shutterstock.com, allaboutmadonna.com, theinspirationroom.com, todayinmadonnahistory.com 

1 /
    Madonna, aniversare, birthday, Music, Like a virgin, Hung up, Frozen, Grammy, dieta macrobiotică, yoga, Pilates Madonna, aniversare, birthday, Music, Like a virgin, Hung up, Frozen, Grammy, dieta macrobiotică, yoga, Pilates Madonna, aniversare, birthday, Music, Like a virgin, Hung up, Frozen, Grammy, dieta macrobiotică, yoga, Pilates Madonna, aniversare, birthday, Music, Like a virgin, Hung up, Frozen, Grammy, dieta macrobiotică, yoga, Pilates Madonna, aniversare, birthday, Music, Like a virgin, Hung up, Frozen, Grammy, dieta macrobiotică, yoga, Pilates Madonna, aniversare, birthday, Music, Like a virgin, Hung up, Frozen, Grammy, dieta macrobiotică, yoga, Pilates

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…