Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

VIDEO - Românca Laura Bretan s-a calificat în finala America’s Got Talent! A cântat o melodie dedicată bunicului ei!

Românca Laura Bretan în vârstă de doar 14 ani continuă să impresioneze întreaga Americă atât cu vocea ei uimitoare, cât și cu emoția extraordinară pe care o transmite atunci când cântă.

Laura Bretan s-a calificat în finala show-ului de televiziune "America's Got Talent" după o interpretare emoţionantă în semifinală.

Adolescenta a cântat o melodie pe care a dedicat-o bunicului său, "Pie Jesu", un text liturgic cântat în timpul Requiemului catolic, despre care a spus că este "una dintre preferatele lui".

Întreg juriul s-a ridicat în picioare după ce Laura a terminat de cântat, aceasta fiind cu ochii în lacrimi pe tot parcursul melodiei.

Simon Cowell nu a putut vorbi minute bune după performanța Laurei, deoarece publicul ovaționa.

Într-un final, acesta a grăit: "Laura, cred că aceasta a fost cea mai bună performanţă vocală din competiţie. Dacă nu intri în finală, înseamnă că e ceva în neregulă cu show-ul".

Heidi Klum i-a spus Laurei că a atins toată paleta de note înalte cu superba ei voce.

Fosta membră Spice Girls Mel B a spus: "Fie că eşti sau nu un fan al acestui gen muzical, ce poţi face tu cu vocea e incredibil. Poţi spulbera acoperişul acesta din Dolby Theatre."  

Howie Mandel a recunoscut că "inima" Laurei a fost cu totul acolo şi toată lumea prezentă în sală a simțit emoţia ei.

Laura Bretan a câştigat sezonul al şaselea al show-ului „Românii au talent!”. Micuţa care la acea vreme avea numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică. Juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală.

Românca a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca” de Puccini şi a creat un moment emoţionant care a smuls rapid lacrimi din ochii tuturor oamenilor din public.

Când rezultatul final a fost proclamat și a aflat că este că este câștigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi:

„Sunt foarte emoţionată. Nu am crezut niciun moment că aşa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susţinut şi au avut încredere în mine şi în talentul meu.”.

Felicitări, Laura, mult succes în finală!

Foto: europafm.ro, romaniiautalent.protv.ro

1 /
    America's Got Talent, Laura Bretan, România, America, Românii au Talent, finala America's Got Talent, Laura Bretan, România, America, Românii au Talent, finala

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…