Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

O femeie s-a machiat doar pe jumătate din chip pentru a-și susține punctul de vedere

În ultima vreme, lupta dintre stilul natural și cel glamour a luat amploare, unele femei susținând diverse mișcări de acceptare a propriei apariții, în contrast cu mulțimea de tutoriale de make-up care promovează utilizarea a zeci de produse.

Unele femei au fost criticate pentru că adoptă un stil glam în fiecare zi, în vreme ce altele au fost judecate pentru că își expun în public chipul nemachiat.

Dacă stăm să analizăm la rece, realizăm că, oricum ar fi, oamenii vor găsi mereu un motiv de nemulțumire.

Pentru a reacționa la criticile legate de machiajul glam, un trend legat de puterea machiajului a început să ia amploare anul trecut, Instagram-ul fiind plin de tutoriale și imagini care promovează stiluri deosebite, ieșite din comun, de machiaj.

Trendul a început când YouTuber-ița Nikkie Tutorials a început să realizeze video-uri care arătau cât te poți distra când profiți la maximum de puterea rujului și ignori ce ar putea să gândească oamenii din jur.

Săptămâna aceasta, Kelsie Swygart s-a alăturat trendului, postând o imagine pe Instagram cu un machiaj glam. Însă, de data aceasta, ea a decis să se machieze doar pe jumătate de față, pentru a susține un punct de vedere puternic, strângând aproape 5.000 de like-uri în prima săptămână.

Iată mesajul postat de aceasta:

“NU PORT ATÂT DE MULT MACHIAJ NICIODATĂ. Doar am făcut-o de dragul provocării. În majoritatea zilelor nu port machiaj deloc, decât dacă sunt la seriviciu și chiar și atunci, doar îmi machiez sprâncenele și aplic puțin mascara și contur de ochi. Toți care spun că e prea mult sau prea dramatic ar face bine să tacă din gură. Chiar dacă aș fi adoptat acest stil glam în fiecare zi, nu ar fi fost problema nimănui decât a mea. Mă simt frumoasă și cu machiaj, și fără. Această provocare a fost atât de distractivă și o voi face din nou altă dată! Mulțumesc tuturor pentru comentariile în care mă susțin!”

Deși diferența între chipul sărutat de soare al lui Kelsie și cel machiat este substanțială, este frumoasă în ambele cazuri; iar decizia de a arăta într-un fel sau altul este strict a ei.

O admirăm pe Kelsie pentru curaj și le susținem pe toate femeile să arate exact așa cum vor ele! Să nu le fie frică să renunțe la machiaj, sau chiar să folosească oricâte produse de make-up ar dori! Fizicul și modul în care arată este strict problema fiecăruia și nimeni nu are dreptul să critice sau să judece.

Foto: instagram.com

1 /
    machiaj, make-up, Instagram, glam, stil, modă machiaj, make-up, Instagram, glam, stil, modă

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Noua modă în machiaj: iluminatorul de sirenă!
5 greșeli de machiaj care te fac să pari mai în…