Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

12 secrete pe care soțul și soția le păstrează unul față de celălalt

Oricât de armonioasă ar fi o căsnicie, plină de pace și înțelegere, există anumite lucruri pe care soții nu și le spun.

Din varii motive, subiectele tabu dintr-o căsnicie rămân, de obicei tabu. Fiecare dintre soți are latura lui ascunsă, pe care preferă să o țină pentru el. Însă se întâmplă adesea ca secretele pe care le păstrează unul față de celălalt să coincidă:

1. Ce fac în timpul liber

Sesiunea de shopping, seara de fotbal, seara cu fetele sau băieții sunt denumiri generice pentru o ieșire separată de soț/soție. În acele momente se pot întâmpla foarte multe lucruri, iar soții preferă să le țină pentru ei. Și, eventual, să prelungească momentul când vin acasă, pentru a se elibera de cotidian, de treburile casnice și chiar de copii, care ocupă, în general, cam tot timpul.

2. Cât cheltuie, de fapt

Când vine vorba de sume colosale cheltuite la shopping, pe haine, jocuri pe calculator, aparatură electronică, piese de mașină, etc., soții spun, de cele mai multe ori, sume mai mici decât au cheltuit, de fapt, ca să nu pară că datoriile familiei au apărut din cauza lor.

3. Când uită anumite lucruri

Au uitat să ducă paltoanele la curățătorie, au uitat să plimbe cățelul, au uitat să arunce gunoiul, au uitat vreo aniversare. În general, soții nu lasă să se vadă că au uitat, ci, pur și simplu, că au avut motive întemeiate pentru care au omis acel lucru. Dacă reușesc să găsească o cale pentru a compensa respectiva omisiune, aceea este situația ideală.

4. Cât de enervante sunt rudele lui/ei

Nici soțul și nici soția nu vor spune vreodată că soacra este enervantă, că verișoara de gradul trei este băgăcioasă, sau că nepotul este prea obraznic. În general, evită să spună astfel de lucruri ca să nu jignească și să nu supere.

5. Că nu se simt confortabil atunci când soțul/soția se află undeva cu o persoană de sex opus

Au încredere unul în celălalt, se iubesc și se cunosc foarte bine. Totuși, nu se pot abține să nu simtă anxietate atunci când partenerul este undeva cu o persoană de sex opus, chiar și în scop profesional.

6. Cât de des se masturbează

Este un lucru absolut firesc, chiar și într-o căsnicie, însă partenerii se rușinează când vine vorba de așa ceva, pentru a nu părea deplasat sau exagerat.

7. Când au avut o aventură

Aventurile în afara căsniciei ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă pentru bunul mers al acesteia. Înseamnă că un anumit lucru scârțâie în cuplu, iar acesta trebuie discutat. Însă soții nu își fac niciodată astfel de mărturisiri, preferând să treacă peste moment și să meargă în continuare cu căsnicia așa cum este.

8. Când o persoană de sex opus flirtează cu el/ea

Soții nu își spun când o persoană de sex opus a flirtat cu ei, pentru a nu cauza scene de gelozie, îndoieli sau confuzii. Nu se gândesc la faptul că acest gen de sinceritate ar întări încrederea, ci, dimpotrivă.

9. Când e o problemă în dormitor

Problemele în dormitor trebuie discutate întotdeauna, pentru a nu duce la frustrări și supărări pe celelalte planuri. Însă, în general, nu se vorbește niciodată despre ele, din rușine, pudoare, sau din dorința de a nu supăra și jigni partenerul.

10. Când s-au văzut cu cineva dintr-o relație veche

Când te vezi cu cineva dintr-o relație anterioară, nu o faci neapărat pentru a relua relația, ci pentru a vedea ce mai face omul respectiv, cum s-a schimbat, și poate chiar ați păstrat o relație de amiciție de-a lungul timpului. Soții evită să povestească astfel de lucruri, pentru a nu fi interpretat greșit.

11. Cât de mult își doresc un copil

În mod special soțiile evită acest subiect. Nu vor să pară disperate, insistente sau chiar enervante. Preferă să lase momentul să vină de la sine, mai ales când simt că partenerul nu își dorește un copil în egală măsură de mult.

12. Că au nevoie de timp doar pentru ei

Timpul petrecut cu noi înșine este extrem de important și toți avem nevoie de el. Cu toate acestea, soții se rușinează să spună că vor să fie singuri. Nu vor să pară că nu-și mai suportă partenerul, nu vor să jignească, nu vor să lase loc de interpretări. Astfel, ajung adesea să piardă clipele în care ar fi vrut să fie doar ei cu ei.

Secretele într-un cuplu sunt dăunătoare din cauza faptului că multe dintre ele pot zdruncina încrederea. Adevărul întărește iubirea și atașamentul. Frică de a mărturisi există întotdeauna, însă dacă există și iubire, soții vor găsi o cale de a remedia situația.

Foto: pexels.com, chillisauce.co.uk, documentarytube.com, kfetele.ro, aspenpsychologyandcounseling.com

1 /
    soț, soție, căsnicie, secrete, cuplu, relație de cuplu, probleme în căsnicie, mariaj soț, soție, căsnicie, secrete, cuplu, relație de cuplu, probleme în căsnicie, mariaj soț, soție, căsnicie, secrete, cuplu, relație de cuplu, probleme în căsnicie, mariaj soț, soție, căsnicie, secrete, cuplu, relație de cuplu, probleme în căsnicie, mariaj soț, soție, căsnicie, secrete, cuplu, relație de cuplu, probleme în căsnicie, mariaj soț, soție, căsnicie, secrete, cuplu, relație de cuplu, probleme în căsnicie, mariaj soț, soție, căsnicie, secrete, cuplu, relație de cuplu, probleme în căsnicie, mariaj

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea