Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

6 femei măritate mărturisesc de ce își doresc să fi fost singure

Poate fi un clișeu să afirmăm că întotdeauna ne dorim ceea ce nu avem, dar când vine vorba de relații, uneori, acesta este adevărul dur.

Persoanele singure își doresc pe cineva care să le facă inima să bată mai repede, cu care să împartă momente romantice, în vreme ce persoanele care sunt într-o relație, căsătorite, sau chiar căsătorite cu copii și-ar dori să flirteze și cu alte persoane, chiar până la ideea în care folosesc o aplicație de dating pentru a găsi un nou partener.

Iată ce au mărturisit șase femei pentru Elite Daily în legătură cu căsnicia lor – ele au explicat de ce își doresc uneori să fi fost singure:

1. Mi-e dor să dorm singură.

“Nimic nu se compară cu dormitul de unul singur. Nu e un lucru pe care să-l poți face atunci când ești o relație sau deja căsătorit, cum sunt eu, de patru ani. Mi-e dor de zilele acelea când aveam patul, sau chiar întregul apartament, doar pentru mine.

A împărți e dificil. A fi singur și egoist mă atrage foarte mult în zilele când am nevoie să stau singură, sau îmi doresc cu ardoare să mă culc și să mă întind în tot patul.”

- Carissa S., 33

2. Nu am avut niciodată ocazia să folosesc o aplicație de dating.

“Îmi văd toți prietenii dând Swipe pe aplicațiile de dating, și pare ceva ce-mi doresc să fi încercat. Mi-am cunoscut soțul în modul tradițional: față în față, la un magazin de cafea.

Sigur, pare ca un film romantic, dar o parte din mine și-ar dori să iasă la întâlniri acum, când ai mai multe opțiuni și e mai simplu să cunoști oameni.

Mă întreb serios dacă noi doi ne-am fi potrivit pe una dintre aceste aplicații sau cum ar fi arătat profilele noastre. Ar fi fost interesant să testez dacă în ziua de astăzi am fi fost împreună cu ajutorul uneia dintre aplicațiile de dating.”

- Holly D., 31

3. Ieșirile în club ar fi mai distractive.

“Obișnuiam să ies cu fetele seara în club, un grup de bărbați ne plătea băuturile și dansa cu noi toată noaptea.

Acum ies, iar bărbații îmi văd verigheta și se gândesc automat că sunt plictisitoare Mi-e dor să fiu singură și să flirtez cu un tip incredibil de chipeși în club, până la 4 dimineața.”

- Gina L., 29

4. Nimic nu se compară cu o iubire nouă.

“Mi-e dor de emoțiile unei iubiri noi. Nimic nu se compară cu primele întâlniri, când te întrebi dacă te place sau nu, dacă te va săruta, sau când abia aștepți să primești un SMS de la el.

Mi-e dor de toate acele sentimente. Totul e calm și previzibil când ești căsătorit.”

- Susan D., 30

5. M-aș simți din nou tânără.

“Căsătoria mă face să mă simt bătrână. Poate pentru că am renunțat la a încerca non-stop să arăt bine, sau poate pentru că nu mă simt în regulă că nu mai primesc atenție de la alți tipi, cum primeam când eram singură sau în căutări.

Acesta e singurul motiv pentru care mi-aș dori să fiu singură, ca să mă simt tânără și încrezătoare din nou.”

- Diane B., 33

6. Aș avea ocazia să o iau de la capăt.

"Voi fi sinceră și voi spune că nu sunt într-o căsnicie bună. Nu sunt fericită, și sper să divorțez curând. Singurul lucru de care sunt entuziasmată e să fiu singură din nou și să încep de la zero.

E greu să pui pe picioare o relație care nu merge deloc și te face să te simți îngrozitor. E mai simplu să iei lucrurile de la început, fără probleme, greșeli și îndoieli, cu o persoană nouă."

— Vickie F., 29

E trist să simți, după ce te-ai căsătorit cu speranțe și iluzii, că ți-ai fi dorit, de fapt, să fi fost singură. Nicio căsnicie nu merge perfect, însă este important ca, atunci când apar probleme, îndoieli și regrete, să le discutăm cu partenerul. Ținând în noi ceea ce simțim, nu facem altceva decât să adâncim problema fără să găsim soluții. Sunt șanse mari ca, discutând, să existe o rezolvare pentru aceste lucruri care ne macină și ne fac să ne dorim singurătatea.

Foto: pexels.com, shutterstock.com

1 /
    relații, sex, căsnicie, căsătorie, nuntă, cuplu, probleme de cuplu, singurătate, flirt, aplicații de dating relații, sex, căsnicie, căsătorie, nuntă, cuplu, probleme de cuplu, singurătate, flirt, aplicații de dating relații, sex, căsnicie, căsătorie, nuntă, cuplu, probleme de cuplu, singurătate, flirt, aplicații de dating relații, sex, căsnicie, căsătorie, nuntă, cuplu, probleme de cuplu, singurătate, flirt, aplicații de dating relații, sex, căsnicie, căsătorie, nuntă, cuplu, probleme de cuplu, singurătate, flirt, aplicații de dating relații, sex, căsnicie, căsătorie, nuntă, cuplu, probleme de cuplu, singurătate, flirt, aplicații de dating relații, sex, căsnicie, căsătorie, nuntă, cuplu, probleme de cuplu, singurătate, flirt, aplicații de dating

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 prieteni pe care e timpul sa-i elimini din viața…
Frica de a te îndrăgosti te oprește să găsești iubirea