Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

5 idei originale pentru petrecerea burlăcițelor

Se apropie vara, ceea ce înseamnă că...se apropie și nunta prietenei tale! Și, bineînțeles că trebuie să pregătiți petrecerea burlăcițelor. Dar nu vrei una obișnuită, tipică, ci una pe care să o țineți minte toate fetele.

Dacă ești domnișoară de onoare și te ocupi de organizarea petrecerii burlăcițelor, vei vrea cu siguranță o idee originală, pentru care nici să nu trebuiască o cheltuială foarte mare.

Poți organiza o petrecere grozavă, inedită, de care nu veți uita curând. Iată 5 dintre cele mai simpatice, simple și ieftine idei:

1. “Great Gatsby” la piscină

Veți avea parte de o seară cu clasă, plină de strălucirea anilor ‘20.

Dacă niciuna dintre voi nu are o piscină în curte (iar șansele să aibă sunt foarte slabe), puteți opta pentru a închiria o masă la un club cu o piscină (găsiți, cu siguranță, unul pe gustul vostru). Anunță fetele să se îmbrace cu cele mai frumoase haine negre și aurii, în timp ce mireasa va fi îmbrăcată în alb.

Pregătește niște decorații în temă, cu baloane aurii, pahare de șampanie decorate cu sclipici, vaze cu trandafiri albi...poți chiar aduce gulere cu pene pentru toată lumea!

Dacă vreți să faceți decorul și mai spectaculos, puteți confecționa niște pampoane de decor din material metalic, lângă care să așezați deserturi decorate cu sclipici.

2. Un camping cu stil

Dacă e vară, puteți merge la camping! Alege un loc frumos, într-o pădure sau pe o pajiște, și pregătește cortul cu clasă. Fă-l dintr-un material cu model, adaugă perne de pluș, pături, lanterne cu baterii solare și beculețe de decor. Mireasa va simți că a aterizat la un festival boho, pregătit doar pentru ea.

Spune-le tuturor să se îmbrace conform temei, și pregătiți coroane din flori, alături de cocktail-uri delicioase pe care le puteți bea cu paiul din niște borcănele haioase. Nu uita să agăți un cearșaf drept fundal pentru fotografii, alături de elemente de decor, ochelari de soare haioși și tot felul de pălării și peruci.

3. Cină progresivă

O cină progresivă înseamnă că fiecare fel de mâncare este servit la casa unei alte invitate, toate în aceeași seară.

Pregătiți o mașină sau două cu care să mergeți de la o locație la alta, și decorați-le haios la oglinzile retrovizoare.

Pentru ca petrecerea să fie și mai deosebită, fiecare oprire ar trebui să aibă o anumită temă.

De exemplu, fata care se ocupă de băuturi poate alege o temă tropicală, și poate pregăti cocktail-uri fructate pe care să le beți din jumătăți de nuci de cocos, aranjamente florale, baloane pastelate și ghirlande cu flori.

Fata care se ocupă de deserturi poate alege Petrecerea în Pijamale drept temă, și toate fetele pot rămâne să doarmă la ea la final.

4. Brunch inspirat de Audrey Hepburn

Brunch-ul obișnuit va deveni cea mai deosebită petrecere cu cocktail-uri.

Dacă viitoare mireasă este chiar iubitoare de brunch-uri, dar și a stilului clasic, aceasta este o idee excelentă, pe care o va îndrăgi, cu siguranță.

Alegeți un loc frumos unde și-ar fi dorit să meargă, un restaurant care îi place, sau chiar o grădină frumoasă. La această petrecere, fiecare fată trebuie să se îmbrace în stilul Audrey Hepburn.

Pregătiți un brunch cu cocktail-uri, ceai, croissante, jocuri și fotografii multe, de care chiar Audrey Hepburn ar fi mândră.

5. Excursie de o zi la vinărie

Poate că o vacanță de week-end ar fi prea costisitoare, așa că o excursie de o zi este o idee perfectă.

Alegeți o vinărie deosebită, unde să faceți tot felul de degustări. Mireasa va fi impresionată, cu siguranță!

Îmbrăcați-vă cât mai în temă, cu pălării și rochii de soare, pregătiți chiar pături pentru a sta în aer liber și delectați-vă papilele gustative cu cele mai rafinate vinuri din zonă.

Și, doar pentru că sunteți în natură, nu înseamnă că nu trebuie să decorați totul frumos – luați cu voi aranjamente florale, ghirlande și decoruri cu dantelă, care să însoțească paharele de vin cu succes.

Nu opta pentru cea mai simplă variantă când vine vorba de petrecerea burlăcițelor – fii creativă, originală, iar această petrecere va fi una de neuitat, de care vă veți aminti peste ani cu plăcere!

Foto: pinterest.com

1 /
    burlăcițe, petrecerea burlăcițelor, nuntă, mariaj, domnișoare de onoare, mirese, evenimente burlăcițe, petrecerea burlăcițelor, nuntă, mariaj, domnișoare de onoare, mirese, evenimente burlăcițe, petrecerea burlăcițelor, nuntă, mariaj, domnișoare de onoare, mirese, evenimente burlăcițe, petrecerea burlăcițelor, nuntă, mariaj, domnișoare de onoare, mirese, evenimente burlăcițe, petrecerea burlăcițelor, nuntă, mariaj, domnișoare de onoare, mirese, evenimente burlăcițe, petrecerea burlăcițelor, nuntă, mariaj, domnișoare de onoare, mirese, evenimente

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…
8 mirese mărturisesc de ce s-au simțit oribil în…