Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

8 mirese mărturisesc de ce s-au simțit oribil în ziua nunții

Ziua nunții ar trebui să fie cea mai frumoasă a vieții tale. Însă, uneori, nu se întâmplă chiar așa. Și chiar persoana care ar trebui să fie cea mai fericită, ajunge să se simtă cel mai mizerabil dintre toți.

Uneori, nunta ajunge să fie extrem de stresantă, iar mireasa să se simtă îngrozitor.

Acum ești la biserică și depui jurămintele, tai tortul la miezul nopții, iar în secunda următoare, te trezești că are loc un eveniment neașteptat și trebuie să evacuezi toți invitații urgent.

Să fim sinceri, nu poți face prea multe pentru a te asigura că ziua nunții tale va fi 100% perfectă. Chiar și cu toate eforturile, te poți trezi că ești luată prin surprindere, și ajungi să plângi pentru că unul dintre prietenii tăi a intrat într-un scandal cu barmanul sau cu un alt invitat.

Te întrebi ce, mai exact, aduce o mireasă în pragul disperării și-i strică ziua nunții?

Iată 8 mărturisiri din partea unor mirese care au avut o zi a nunții groaznică:

1. Nu voiam să fiu acolo.

"Mi-am dat seama cu o oră înainte să înceapă evenimentul că, de fapt, nu voiam să mă mărit cu omul acela. Am realizat că m-am angajat să mă căsătoresc cu cineva numai din motive greșite.

Nu am putut să anulez nunta. Toți invitații sosieră deja, iar toată lumea era entuziasmată.

Odată ce acceptasem că va trebui să trec prin asta, pur și simplu nu am putut fi fericită și să mă comport ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am fost supărată toată seara, dându-mi ochii peste cap și fiind o companie neplăcută.

Oamenii au observat, dar nu cred că au știut de ce mă purtam așa."

— Marissa D., 32

2. Vremea a fost groaznică.

"La meteo nu spuseseră că va ploua, deci ne-am gândit că va fi o idee bună să organizăm o nuntă în aer liber.

La jumătatea ceremoniei, a început să plouă cu găleata, să tune și să fulgere. Era ca un uragan. Am încercat să fug înăuntru, dar deja eram leoarcă. Toată noaptea am fost udă și mi-a fost frig. Mi-a distrus buna dispoziție."

— Carrie B., 29

3. Rochia mi-a fost distrusă.

"Îmbrățișam pe cineva atunci când am întâmpinat invitații, și am vărsat paharul cu vin roșu pe toată rochia. De-a dreptul jenant.

N-am vrut să mi se facă poze toată noaptea. Aș fi vrut să am o rochie de schimb, pentru că era chiar enervant să-mi petrec toată seara îmbrăcată într-o rochie pătată."

— Larissa N., 31

4. M-am certat cu mirele.

"Era multă agitație, și erau o groază de oameni care-mi tot puneau întrebări.

M-am certat cu soțul meu pentru că simțeam că nu mă ajută deloc, și că nu face altceva decât să se îmbete cu prietenii lui, toată ziua și seara nunții. Țipam unul la celălalt, și una dintre domnișoarele de onoare a trebuit să ne potolească."

— Krystal B., 28

5. DJ-ul nu a mai venit.

"DJ-ul nu apăruse, deci a trebuit să-mi conectez telefonul la boxe și să punem muzică de pe Spotify. A fost o petrecere cât de cât distractivă, dar nu atât de reușită cum ar fi fost dacă venea un DJ.

Odată ce m-am lămurit că DJ-ul nu va mai veni deloc, și nici nu răspundea la telefon, nu am mai putut să ies din starea mizerabilă tot restul serii."

— Beth V., 26

6. Familia mea a fost un dezastru.

"Jumătate din familia mea s-a îmbătat în ultimul hal înainte să înceapă ceremonia – țipau tot felul de aiureli și râdeau zgomotos în timp ce ne depuneam jurămintele. Era deranjant și nepoliticos.

Și-au cerut scuze imediat după, dar am simțit că mi-a stricat ziua, și m-a făcut să mă rușinez în fața invitaților și prietenilor care nu îmi cunoscuseră familia până atunci."

— Heather B., 29

7. Nu am mâncat nimic.

"O să-mi rezum starea de spirit din ziua respectivă: nervoasă de foame. Uitam încontinuu să mănânc, așa că nu am fost deloc o companie plăcută."

— Emily K., 29

8. Am avut pană de curent.

"A fost pană de curent timp de o oră. Nu am avut lumini, muzică, nimic de făcut. Era atât de frustrant. Oamenii doar stăteau la mese și mâncau.

Eu alergam de colo-colo încercând să soluționez problema și așezam lumânări peste tot prin încăpere. Când curentul a revenit, într-un final, mulți dintre invitați deja plecaseră acasă."

— Abby D., 31

Din păcate, evenimentele neplăcute care apar în ziua nunții nu pot fi întotdeauna prevenite. Este bine, totuși, să facem tot ce ține de noi să ne recăpătăm buna dispoziție, și să ne distrăm, indiferent de situație. Până la urmă, este cea mai fericită zi a vieții noastre!

Foto: classicfm.com, actonshotelweddings.com, parisciel.com, leondabytheyarra.com,

djmarkdevlin.com, crashandmars.com, flickr.com, huffingtonpost.com

1 /
    mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă mirese, ziua nunții, nuntă, mariaj, nunți stricate, petrecere nuntă

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…