Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Aceasta este cea mai populară rochie de mireasă de pe Internet! A fost salvată pe Pinterest de 2.5 milioane de ori!

Când vine vorba de inspirație de nuntă, aplicația Pinterest este una dintre sursele cele mai la îndemână pentru miresele care își caută rochie.

Chiar și când există o paletă largă de ținute din care putem alege, una dintre ele ajunge să iasă întotdeauna în evidență, câștigând admirația tuturor.

Această rochie creată de brandul australian Grace Loves Lace a fost salvată de peste 2.5 milioane de ori, făcând-o cea mai populară rochie de mireasă de pe Pinterest.

Rochia elegantă cu spatele gol are dantelă franțuzească aplicată manual, cu multiple fâșii din satin și șifon, creând iluzii optice pe măsură ce purtătoarea se mișcă.

Prețul acestei rochii ce poartă numele de Hollie 2.0 este unul cât se poate de rezonabil pentru felul în care arată, acesta ajungând la 1.870 de dolari.

Foto: pinterest.com

1 /
    rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online rochii de mireasa, Pinterest, mariaj, online

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…