Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cum ar arăta nunta ta în funcție de zodie?

Dar dacă nunta ar arăta diferit în funcție de zodie? Astrologul Kelli Fox ne povestește cum ar fi:

Dar dacă nunta ar arăta diferit în funcție de zodie? Astrologul Kelli Fox ne povestește cum ar fi:

Berbec

Berbecul este un iubitor de aventură, iar în această zi va vrea să se vadă asta. Fie că va opta pentru activități ieșite din comun precum un zbor cu avionul sau o nuntă pe vapor, fie că va alege o locație deosebită precum o plajă sau un muzeu, Berbecul va îmbina modernul cu aventura și creativul. Firește, pentru că este un semn de foc, culorile alese vor fi, în mare parte, calde și vii.

Taur

Tradiționalistul Taur va prefera un eveniment clasic și elegant. Vinul și mâncarea trebuie neapărat să fie de cea mai bună calitate. Și, deși iubește să petreacă timp în aer liber, Taurul este prea practic ca să-și asume riscul ca vremea să îi strice buna dispoziție. Însă va aduce natura mai aproape de el prin diverse inserții de flori și plante.                                                                                                                                                                                                                         

Gemeni

Gemenii sunt mari pasionați de sărbătorit și sărbători, iar nunta este un prilej excelent de a sărbători în cel mai inedit mod. Vor organiza o nuntă amplă, dar nu prea stufoasă, iar accentul va cădea cel mai mult pe distracție – muzică, DJ, fotograf, video. Vor alege un colorit viu, tineresc și vor încropi tot soiul de activități nebunești.

Rac

Racii sunt sentimentali și nostalgici, așa că vor alege o nuntă intimă, într-un loc care le trezește amintiri sau nostalgii, precum curtea din spate a casei părintești, sau biserica unde s-au împărtășit prima oară. Vor avea grijă să aleagă decoruri în temă cu emoțiile evocate, precum fotografii vechi și proiecții video. Culorile vor fi pastelate, deschise și diafane.

Leu

Luxul este litera de lege a Leilor; și deși preferă opulența, nu înseamnă că vor alege elemente kitsch. Se vor îndrepta către tot ce înseamnă glamour, spre Hollywood, de la covoare roșii la decoruri masive, rochii cu trenă și meniuri sofisticate.

Fecioară

Fecioarele perfecționiste se vor asigura că au totul planificat până în cel mai mic detaliu. Dar deși sunt tipicare și extrem de organizate,  nu vor vrea neapărat o nuntă amplă. Vor fi fericite cu ceva modest, în familie, cu elemente de suflet și cu multe fotografii expresive.

Balanță

Pentru Balanțe, nunta trebuie să arate 100% a basm. De la îmbrăcămintea de palat, la candelabre mari, flori proaspete și multe lumânări, la poteci de intrare la petrecere decorate cu ghirlande, totul ne va aminti de balul Cenușăresei.

Scorpion

Miresele Scorpion vor planifică o nuntă total ieșită din comun și tradiții. De la culori vii și dramatice, la aranjamente nonconformiste, se vor asigura că nu se plasează în clișeu și că invitații nu vor uita ziua în care s-a căsătorit.

Săgetător

Aventurierii Săgetători vor vrea o nuntă deosebită, boemă, eventual în aer liber. Vor dori ca invitații lor să aibă tot confortul asigurat, de la un bufet generos, la un DJ pe gustul tuturor. Deoarece iubesc să călătorească, dacă nu vor avea posibilitatea să facă nunta într-o destinație inedită, vor avea grijă să aducă destinația în decor. Confortul este literă de lege, așa că va opta pentru o rochie și încălțăminte comode, fiindcă are nevoie să danseze toată noaptea!

Capricorn

Miresele Capricorn vor merge pe o linie tradițională și eleganta, optând pentru elemente de decor vintage, cu elemente ce inspiră simplitate și rafinament. De la vinul ales, la meniu până la culori, acestea nu vor ieși foarte tare în evidență, ci se vor împleti armonios într-un peisaj clasic, plăcut.

Vărsător

Vărsătorii sunt spirite libere, așa că nunta lor le va purta amprenta total. Vor ieși din anonimat purtând o altă culoare de rochie, vor scrie jurăminte inedite, vor alege decoruri trăsnite sau vor renunța la ceremonia tradițională alegând un scenariu diferit. Pentru orice ar opta, invitații nu vor uita petrecerea, pentru că va fi total ieșită din comun.

Pești

Miresele Pești, prin firea lor romantică, vor crea o atmosferă intimă, de film de dragoste. Rochia diafană și florile proaspete vor fi primele pe listă, însoțite de culorile pastelate și fotograful atent la fiecare moment, pentru a-l imortaliza pe veșnicie. Latura emoțională va domina, iar iubirea va fi cuvântul definitoriu pentru atmosfera de la nunta miresei Pești.

Vouă cum v-ar plăcea să arate petrecerea voastră de nuntă? :)

Foto: shutterstock.com

1 /
    zodie, nuntă zodie, nuntă zodie, nuntă

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…