Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Bride-to-be-diary: Petrecerea burlăcițelor - episodul 6

Fiecare viitoare mireasă merită o petrecere a burlăcițelor de neuitat. Cu toate acestea, eu sunt conștientă de faptul că am niște prietene geniale care mi-au pregătit un party fabulos, plin de surprize frumoase.

Vineri seara, pe 5 august 2016, am stabilit că ne vom distra la petrecerea burlăcițelor organizată în cinstea mea de către cele mai bune prietene ale mele.

Zis și făcut. 

Ne-am întâlnit frumos la masă, înainte de a merge în club, am povestit vrute și nevrute, am depănat amintiri și fetele au început jocul inedit, planificat pentru acea seară.

Valiza fermecată, cu aer franțuzesc

Totul a fost conceput în jurul unei valize fermecate, cu imaginea Turnului Eiffel  pe ea, pentru a ilustra dragostea mea nemuritoare pentru Paris, orașul în care m-am logodit și cel despre care fetele știau că m-a fascinat în mod iremediabil și unde o parte a sufletului meu a rămas pentru totdeauna.

Firul jocului: o provocare îndeplinită = un cadou în plus

Aveam de îndeplinit câte o provocare dintre cele despre care urma să aflu spre dimineață că erau 10 la număr, pentru a trece la pasul următor și a primi cadourile pregătite pentru noaptea cu pricina, cadouri care au încăput în valiza care astăzi stă și așteaptă cuminte să plece în luna de miere.

Nu mică mi-a fost mirarea când fetele mi-au propus, la începutul jocului, să le prezint pe fiecare dintre ele, așa cum le văd eu. 

Credeți-mă, când iubești un om, știi că îl iubești și îți este suficient. Nu stai să te gândești mereu ce anume îți place la el, însă eu am fost provocată să mă gândesc ce anume mă leagă de fiecare dintre prietenele mele, de când le cunosc, ce le face speciale, care sunt lucrurile haioase cu privire la care ne distrăm împreună, ș.a.m.d.

Sensibilă din fire (noroc că eram încă la restaurant și nu în club!), mi-au dat lacrimile în timp ce povesteam, pentru că am realizat că sunt înconjurată de oameni cu adevărat minunați, cărora țin să le mulțumesc din suflet și aici, încă o dată, pentru a nu știu câta oară.

Am povestit despre începuturile relației mele cu Iulian, de acum 13 ani, despre cum au evoluat lucrurile și despre cum a început fiecare dintre relațiile de prietenie care mă leagă de ele.

Am primit astfel un voal roz cu o coroniță cu urechi în formă de inimioară pe care scria "Bride to be" și o banderolă cu același mesaj, fetele având, la rândul lor, banderole cu "Team bride".

Trebuie să recunosc faptul că, la momentul când am ajuns în club, seara fusese deja una plină de râsete și voie bună, astfel încât întrebarea celor de la Le GaGa nu a putut decât să mă facă să râd încă puțin:

"Dvs. sunteți nefericita, domnișoară? Dar cu ce ați greșit de faceți pasul ăsta?"

Am greșit sau nu, acum îl fac dar hai să petrecem, mi-am zis eu în sinea mea și așa a început o noapte de pomină, plină de distracție, într-o companie extraordinară și pe ritmul alert al muzicii.

O să vă las doar să intuiți restul provocărilor pe care mi le-au propus fetele și care au dat savoare petrecerii, precum și cadourile primite ulterior, însă cert e că ne-am distrat fantastic și nu mică ne-a fost mirarea când am realizat că inventivitatea celor de la club a mers până într-atât încât să pună la mese alăturate, în același separeu, o petrecere a burlăcițelor și o petrecere a burlacilor.

Amintirile acelei nopți în care am dansat până nu am mai putut, inclusiv pe scenă și care s-a încheiat abia la 6 dimineața sunt amintiri pentru o viață.

Am avut cea mai frumoasă petrecere a burlăcițelor la care puteam visa și pentru asta vă mulțumesc mult, Anca, Laura, Georgiana, Diana, Alice, Eliza, Mădălina, Adriana, Adelina, Dana, Denise și Andreea!

Dacă le-ați ratat până acum, puteți citi și episoadele 1, 2, 3, 4 și 5 ale jurnalului meu de mireasă.

Foto: arhiva personală Anca Tănase

1 /
    petrecerea burlăcițelor, Joelle bride-to-be diary, jurnal de mireasă, jurnal de nuntă, Joelle Magazine petrecerea burlăcițelor, Joelle bride-to-be diary, jurnal de mireasă, jurnal de nuntă, Joelle Magazine

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…