Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Bride-to-be-diary: Prima probă a rochiei de mireasă - episodul 3

De-a lungul timpului, fiecare femeie își imaginează, mai mult sau mai puțin, rochia de mireasă și modul cum se va desfășura ziua nunții ei.

În acest sens, probabil că fiecare potențială mireasă probează, dacă și când are ocazia, o rochie la un târg de nunți sau pur și simplu una de prin magazine "ca să vadă cum o prinde albul".

Am făcut și eu, la rându-mi, acest lucru, în momentul în care am stabilit data nunții. 

Cu toate astea, demersul era unul relaxat, probam just for fun, întrucât voiam să îmi dau seama care este modelul care mă avantajează cel mai mult și care îmi pune cel mai bine în valoare calitățile.

Timpul a trecut, eu am înțeles, cu fiecare astfel de probă, ce îmi doresc și ce nu îmi doresc de la o rochie de mireasă și, cel mai important, am realizat că vreau o rochie creată special pentru mine, după o schiță pe care mi-o conturasem deja în minte foarte bine.

Am cercetat o bună perioadă de vreme, am amânat comanda foarte mult, atât de mult încât lumea din jur începuse să își facă probleme că nu voi avea ce să îmbrac la nunta mea și am testat câteva persoane care se mândreau cu faptul că "se poate face orice își dorește mireasa".

Pentru unii, asta însemna o simplă modificare a unui model deja existent, fapt despre care nu pot să zic că m-a entuziasmat foarte tare, așa că am ales să îmi fac rochia visurilor mele la Victor Marina, niște oameni pasionați de ceea ce fac, care lucrează pe un manechin special creat după măsurile fiecărei cliente și care, având dimensiunile exacte, nu dau greș, cu atât mai mult cu cât sunt foarte talentați și-ți pot transforma în realitate orice schiță pe care ți-ai putea-o imagina vreodată.

Astfel de creatori sunt rari, cei mai mulți dorindu-și un profit imediat cu lucruri mai mult sau mai puțin de serie, ori, din punctul meu de vedere, fiecare mireasă e specială și are nevoie de o rochie de mireasă care să îi reflecte personalitatea întru totul.

Prima probă (1 august 2016) - o zi de neuitat

Timpul a trecut, mi-am comandat și eu, în sfârșit rochia, iar ieri am fost la prima probă, împreună cu mama.

Am decis ca mama să fie singura persoană care va vedea rochia înainte de ziua cu pricina, întrucât, în astfel de cazuri, un pic de mister este binevenit.

Trebuie să recunosc că sentimentul pe care îl ai în momentul în care îmbraci rochia TA de mireasă (și nu orice rochie de pe un manechin dintr-o vitrină) este unul fabulos. 

Ai emoții (da, contrar tuturor convingerilor mele de dinainte de probă), îți tremură mâinile și abia aștepți să te întorci către oglindă, pentru a te vedea din cap până-n picioare.

Nu mică mi-a fost uimirea când mama a avut o reacție minunată "Arăți superb, iar rochia e superbă!" și-atunci mi-am luat inima-n dinți și m-am privit, iar ce am văzut oglindit în fața mea era imaginea pe care mi-o imaginasem dintotdeauna.

Am simțit că este rochia perfectă pentru mine, e drept, asta și pentru că atenția la detalii a Marinei de la Victor Marina este una incredibilă. 

Dacă până ieri aveam dubii că voi reuși să duc toate planurile de nuntă la bun sfârșit, acum știu că, în acea zi, mă voi simți cea mai frumoasă femeie din lume, așa cum cred că trebuie să se simtă fiecare mireasă în ziua nunții ei, iar asta e tot ce contează. 

În mai puțin de o lună, veți vedea poze cu rochia visurilor mele, acea rochie ideală, care se împletește perfect cu personalitatea mea, cea în care am o atitudine incredibilă și care a fost croită parcă după sufletul și asemănarea mea.

Marina, pentru că știu că vei citi aceste rânduri, îți mulțumesc pentru emoțiile unice trăite ieri! Pentru mine, rămâi cel mai bun designer de rochii de mireasă!

[... va urma...]

Foto: shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…