Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Bride-to-be-diary: Primii pași de dans - episodul 8

Valsul mirilor este destul de important în cadrul unei nunți, iar cuplurile au tendința de a exersa timp de câteva săptămâni ori luni bune înainte de eveniment astfel încât să se asigure că își amintesc toți pașii și că evenimentul lor va ieși perfect.

Așa procedează majoritatea, însă noi suntem speciali. Noi ne-am apucat de învățat pentru acel moment cheie al nunții cu două săptămâni înainte de eveniment.

Ieri am avut primul curs de dans în acest sens și nu vom mai reuși să facem decât o ședință până în săptămâna nunții, întrucât instructorul nostru, foarte priceput de altfel, va fi plecat în vacanță până atunci.

Deunăzi, niște prieteni îmi spuneau că nu mă cred atunci când le ziceam că nu am făcut încă niciun curs de dans. Ei bine, era cât se poate de adevărat, așa încât sunt convinsă că satisfacția reușitei, pe care instructorul ne-o garantează și de care noi suntem convinși, va fi cu atât mai dulce cu cât voi ști că am făcut totul în doar câteva zile.

Sincer, acum câteva luni ni se părea prea devreme pentru a ne apuca de învățat și am ajuns aici pentru că pur și simplu am tot amânat până când ne-am aflat pe punctul de a uita total despre acest aspect.

L-am contactat pe Alex Ureche (mulțumesc din suflet pentru implicare, Alex!), pe care l-am cunoscut pur întâmplător la începutul primăverii și căruia îi spusesem încă de atunci că vreau să ne învețe dansul de deschidere, iar el a fost șocat că încă îmi mai doresc acest lucru.

E drept, oamenilor care nu te cunosc le poate fi destul de greu a crede că tu obișnuiești să faci cam tot ceea ce ai zis că vei face, însă, în acest caz, uimirea lui era vădită și mi-am dat seama, în acel moment, că amânasem cam mult.

Nu m-am panicat inutil, pentru că nici nu am nevoie de un stres suplimentar în acest moment, însă recunosc că și el ne-a ajutat pe amândoi să înțelegem că putem reuși tot ce ne propunem, dacă ne dorim cu adevărat, inclusiv să învățăm valsul mirilor în câteva ore.

Probabil că v-am stârnit curiozitatea, așa că voi reveni cu impresii și eventual cu dovada video a faptului că se poate proceda și așa.

Sfatul următor este special pentru mirii care ajung să se panicheze foarte tare în apropierea nunții: orice are o rezolvare.

Veți dansa și veți fi fabuloși.... așa cum vom fi și noi după cele câteva ore de cursuri.

Iubesc să dansez, iar lumea care mă cunoaște știe că nu stau niciodată pe scaun la o petrecere așa că, deși e destul de dificil să îți însușești o coregrafie atât de repede, sunt convinsă că acel dans va ieși exact așa cum l-am visat dintotdeauna: perfect, cu noi doi efectiv plutind de fericire.

[... va urma ...]

Dacă le-ați ratat până acum, puteți citi și episoadele 1, 2, 3, 4, 5, 6 și 7 ale jurnalului meu de mireasă.

Foto: shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…