Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Bride-to-be-diary: Ședința foto de logodnă cu FotoDumbravă - episodul 4

În demersul organizării nunții de vis, descoperi că fiecare mic detaliu contează și contribuie la acea stare de bine pe care trebuie să o ai în preajma acestui eveniment unic.

Pentru mine, ședința foto de logodnă, pentru care unele cupluri optează, iar altele nu, a fost unul dintre acele mici detalii care fac diferența. 

Am petrecut ziua de ieri alături de iubitul meu, la Târgoviște, în compania lui Daniel Dumbravă, de la FotoDumbravă. El este, din punctul meu de vedere și fără a desconsidera pe nimeni, cel mai bun fotograf din țară.

FotoDumbravă - Top 10 cei mai buni fotografi din lume în anul 2015

Anul trecut, Daniel a fost inclus, de către Fearless Photographers, în Top 10 cei mai buni fotografi din lume în anul 2015 și a primit nenumărate recunoașteri din partea multor publicații internaționale de profil.

Toate aceste lucruri sunt mai mult decât simple titulaturi și asta descoperi la prima ședință foto cu FotoDumbravă.

De-a lungul timpului, am întâlnit mulți oameni și destui fotografi, însă Daniel Dumbravă a fost singurul care ne-a convins că merită să se ocupe de cele mai frumoase amintiri ale noastre.

L-am cunoscut anul trecut, la o nuntă la care ne-a fascinat implicarea lui totală în a surprinde în fotografii de poveste cele mai frumoase amintiri din viața oamenilor și l-am ales ulterior fără rezerve. 

Repetiție pentru nuntă, cu zâmbete și voie bună

A urmat o ședință foto de Crăciun la care ne-am distrat copios împreună, iar ieri am sărbătorit prietenia noastră de mai bine de un an la o ședință foto de logodnă în Turnul și Parcul Chindiei din Târgoviște, niște locuri minunate, perfecte pentru această ocazie.

Dincolo de a fi un fotograf foarte priceput, Daniel este, în primul rând, un om frumos și talentat, care se încarcă cu energia celor care își pun încrederea în el și alături de care ședințele foto nu au nicio șansă să fie monotone.

Orator înnăscut, el interacționează cu toți cei pe care îl fotografiază și reușește să-i facă să zâmbească până și pe cei mai posomorâți dintre aceștia.

Credeți-mă, iubitul meu nu zâmbește niciodată în fotografii. Și totuși, așa cum bine veți vedea când voi primi pozele, Daniel a reușit să scoată zâmbete și râsete de la noi, în egală măsură, fapt ce nu m-a surprins deloc, întrucât știam că poate reuși orice își propune.

Ei bine, dincolo de a fi o zi minunată în care m-am distrat fantastic, ședința foto de logodnă a creat acea atmosferă plină de emoții pentru cununia civilă de săptămâna viitoare și pentru nunta care va avea loc peste 3 săptămâni.

Revin cu fotografiile inedite, care vor vorbi de la sine, de îndată ce le voi primi. Iată un preview:

Dacă le-ați ratat până acum, puteți citi și episoadele 1, 2 și 3 ale jurnalului meu de mireasă.

Foto 1, 2 & 3: Arhiva personală Anca Tănase

Foto 4: FotoDumbravă

Echipa FotoDumbravă este formată din soții Daniel și Ana Dumbravă. Puteți citi interviul pe care ei mi l-au acordat pentru JoelleMagazine.Ro aici.

[... va urma...]

1 /
    Joelle Bride-to-be, Bride-to-be, diary, ședință foto logodnă, FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, fotograf profesionist, cel mai bun fotograf din România Joelle Bride-to-be, Bride-to-be, diary, ședință foto logodnă, FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, fotograf profesionist, cel mai bun fotograf din România Joelle Bride-to-be, Bride-to-be, diary, ședință foto logodnă, FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, fotograf profesionist, cel mai bun fotograf din România Joelle Bride-to-be, Bride-to-be, diary, ședință foto logodnă, FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, fotograf profesionist, cel mai bun fotograf din România Joelle Bride-to-be, Bride-to-be, diary, ședință foto logodnă, FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, fotograf profesionist, cel mai bun fotograf din România

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…