Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

O femeie s-a logodit după ce iubitul i-a promis că o cere în căsătorie dacă obține 489 de like-uri la o postare!

Rețelele de socializare sunt o parte importantă a vieții noastre. Atât de importantă încât au ajuns chiar să aibă o contribuție la evenimentele din viața personală.

Hannah Tolley, o femeie în vârstă de 25 de ani, s-a logodit după ce iubitul a provocat-o să obțină suficiente aprecieri, comentarii și distribuiri la postare.

Totul a început când i-a spus iubitului ei, Rhys Green, în vârstă de 23 de ani, că foarte mulți oameni primesc diverse cadouri dacă obțin suficiente like-uri la postări. Rhys a provocat-o să obțină 489 de like-uri, 499 de comentarii și 500 de distribuiri la postarea ei, promițându-i că o va cere de soție dacă reușește.

Aparent, Rhys nu știa ce îl așteaptă, pentru că a subestimat puterea social media – în mai puțin de 24 de ore, Hannah a ajuns la targetul propus, iar Rhys a cerut-o în căsătorie live pe Facebook!

El a mărturisit, ulterior, că, oricum avea de gând să o ceară, însă plănuia să așeze un inel într-un rulou de shushi. Între timp, a fost nevoit să își schimbe planurile.

Hannah a admis pentru Metro News: "Eram foarte emoționată. Chiar îmi doream să mă mărit cu Rhys, și mă rugam ca oamenii să răspundă cererii mele. Din fericire, au făcut-o, iar în câteva ore, postarea mea era distribuită în întreaga lume."

După succesul cererii în căsătorie în social media, Rhys a promis că vor transmite live pe Facebook și ceremonia lor de căsătorie.

Foto: shutterstock.com, elitedaily.com 

1 /
    mariaj, căsătorie, Facebook, share, comment, Like, inedit, life mariaj, căsătorie, Facebook, share, comment, Like, inedit, life

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…