Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Trash the dress în Lefkada, Grecia cu FotoDumbravă

După nunta de vis de pe 27 august 2016, despre care vă voi povesti în detaliu atunci când voi avea toate fotografiile de la eveniment, am plecat în luna de miere în Zanzibar și apoi, la întoarcere, am ales să facem ședința foto de Trash the dress pe insula Lefkada din Grecia.

Am primit nenumărate întrebări legate de expresia Trash the dress și sincer, acum, după ce s-a întâmplat, aș putea spune că este, înainte de orice altceva, o șansă de a face fotografii de poveste în rochia de mireasă/costumul de mire, fără a fi presați de timp, de faptul că trebuie să vă grăbiți către biserică ori de ideea că nu găsiți răgaz pentru că deja au sosit invitații.

La ședința foto de Trash the dress, care s-ar traduce prin "distruge rochia", aveți la dispoziție cât timp doriți voi și fotograful pe care l-ați ales pentru a vă surprinde acele momente în fotografii.

Noi l-am ales pe Daniel Dumbravă de la FotoDumbravă, fotograful meu preferat și cel care surprinde, de aproape 2 ani, cele mai frumoase momente din viața noastră în fotografii de poveste de la care nu-ți mai poți dezlipi ochii și ne-am distrat, timp de 2 zile, la o ședință foto așa cum mi-aș fi dorit să am în ziua nunții: relaxată, plină de zâmbete și voie bună, în locuri minunate, parcă desprinse dintr-un basm.

Desigur că, pentru Iulian, faptul că și-a petrecut ziua în costumul de mire a fost oarecum incomod din cauza temperaturii ridicate și a faptului că ne-am petrecut o bună parte din timp pe plajă, înconjurați de sute de oameni îmbrăcați în costume de baie, care se răcoreau fericiți în valurile mării. 

Dar, știți cum e, arta cere sacrificii! 

Iar ceea ce face Daniel Dumbravă chiar este artă așa că ne-am conformat și ne-am distrat cățărați pe stâncile de pe plaja Porto Katsiki, în plimbarea pe scuter, la terasele restaurantelor unde făceam senzație datorită rochiei de mireasă și unde oamenii ne urau continuu "Casă de piatră!" sau ne aplaudau, dar și în baia în mare de la final, acolo unde am jubilat, cu toate că rochia mea și-a dublat brusc greutatea la contactul cu apa mării. 

Cu toate că va mai trece o perioadă bună de timp până când fotografiile vor ajunge la noi, această ultimă fotografie deja a fost aleasă și de către editorul portalului MyWed.com, impresionând prin atmosfera recreată, ceea ce îmi întărește convingerea că toate fotografiile de la ședințele foto pe care le-am făcut, legate de nuntă (ședința foto de logodnă, de cununie civilă, de nuntă & trash the dress), vor fi cu adevărat impresionante și, cu puțin noroc, vor fi premiate pentru a reflecta talentul fotografului.

Mulțumesc pentru implicarea ta și pentru faptul că ai surprins toate momentele în fotografii de poveste, așa cum îmi doresc să mi le amintesc peste ani, Daniel!

Mulțumesc totodată și celorlalți doi colegi ai lui Daniel, Marius Popa și Marius Tache, pentru că au surprins pe video clipe de vis, așa cum va reieși din ceea ce urmează să monteze în videoclipul de nuntă!

Foto credit: Daniel Dumbravă (FotoDumbravă)

1 /
    trash the dress, lefkada, grecia, fotodumbravă, daniel dumbravă, ședință foto de după nuntă, nuntă, Anca Tănase trash the dress, lefkada, grecia, fotodumbravă, daniel dumbravă, ședință foto de după nuntă, nuntă, Anca Tănase trash the dress, lefkada, grecia, fotodumbravă, daniel dumbravă, ședință foto de după nuntă, nuntă, Anca Tănase trash the dress, lefkada, grecia, fotodumbravă, daniel dumbravă, ședință foto de după nuntă, nuntă, Anca Tănase trash the dress, lefkada, grecia, fotodumbravă, daniel dumbravă, ședință foto de după nuntă, nuntă, Anca Tănase

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…