Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Un cuplu a sărbătorit 57 de ani de căsătorie printr-o ședință foto inspirată de filmul „The Notebook”

În ziua de astăzi, relațiile dintre oameni sunt din ce în ce mai șubrede; rata divorțurilor crește de la o zi la alta, cuplurile încetând a mai încerca să-și rezolve problemele, optând pentru ruptura directă a legăturii. Astfel că, atunci când vedem căsnicii care durează până la sfârșitul vieții, ne bucurăm sincer și din inimă.

Clemma și Sterling Elmore sunt căsătoriți de 57 de ani.

Pentru a celebra iubirea lor eternă, nepoate celor doi, Amber, a plănuit pentru ei o ședință foto inspirată dintr-unul din filmele preferate ale Clemmei - “The Notebook”.

Fotografiile au fost realizate de către Stacy Welch-Christ de la Mary Evelyn Photography și îi ilustrează pe Clemma și Sterling împărțind momente intime și duioase, inspirate de scenele din film. Ba mai mult, cei doi au purtat haine retro din anii 1940-50 și și-au scris scrisori de dragoste pentru a umple un caiet adevărat!

„Când l-am cunoscut pe Sterling, am știut că ne vom iubi pentru totdeauna până la sfârșit. Este cel mai iubitor om pe care l-am întâlnit vreodată. Ne spunem că ne iubim de cel puțin 10 ori pe zi, și este exact ceea ce-mi doream. Mi-a spus că atunci când m-a văzut, a știut că eu sunt aleasa inimii lui”, a povestit Clemma la un post de radio local.

Asta da relație de iubire!

Stacy Welch-Christ a postat fotografiile pe Facebook, iar de atunci au devenit virale. Au strâns peste 14.000 de Like-uri, 2.300 de comentarii și 40.000 de distribuiri.

Felicitări cuplului, la cât mai mulți ani împreună!

Foto: facebook.com

1 /
    mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto mariaj, căsătorie, nunta de aur, The Notebook, Facebook, fotografie, ședință foto

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…