Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

VIDEO – Cum au arătat torturile de nuntă din anii ’20 și până azi

Pe lângă rochia de mireasă, care trebuie să fie întotdeauna spectaculoasă și să pună în valoare purtătoarea, poate cel mai important „personaj” al unei nunți este tortul. El marchează un moment foarte important al petrecerii, pecetluind, la rândul său, iubirea dintre proaspeții căsătoriți.

Așa cum tendințele în modă au avut o ascensiune și o transformare colosale după cel de-al doilea război mondial, și celelalte domenii de interes s-au adaptat transformărilor sociale ale vremii.

 Nici torturile de nuntă nu a fost lăsate deoparte, acestea având aspectul transformat total de la o decadă la alta, în totală conformitate cu tendințele din modă ale vremii.

Mode.com a lansat de curând un video ce creează o retrospectivă a tendințelor din torturi din anii ’20 și până atunci, ducându-ne într-o călătorie culinară inedită.

Excursia în timp începe cu modele elegante, dantelate, rafinate și monocrome, încheindu-se cu torturile neconvenționale și avangardiste pe care le putem vedea la nunți în zilele noastre.

Foto: freeimages.com

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

7 cupluri căsătorite de 10 ani dezvăluie secretul…
9 întrebări la care trebuie să răspunzi sincer înainte…