Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

3 ani de JoelleMagazine.Ro

La ceas aniversar, privesc în urmă cu încântare și către viitor cu încredere că drumul parcurs de proiectul meu de suflet, JoelleMagazine.Ro, este abia la început.

Nu mi-au plăcut niciodată țelurile ușor de atins, așa că planurile de viitor în ceea ce privește Joelle Magazine sunt mărețe.

În ultimii 3 ani, s-au întâmplat multe lucruri faine:

  • Am învățat că perseverența face diferența.

  • Prima apariție TV în calitate de blogger/jurnalist JoelleMagazine.Ro

Am bifat o experiență care se afla de mult timp pe lista mea de lucruri pe care voiam să le bifez într-o viață, atunci când am fost invitată, în Ajun de Paște (în 2015), la Realitatea TV pentru a discuta despre obiceiurile specifice sărbătorilor pascale, alături de actorul Dorian Boguță, care mi-a fost profesor la ActorieDeFilm.Ro și de doamna Irina Margareta Nistor, a cărei voce rămâne emblema copilăriei mele.

  • Interviuri de colecție cu oameni de calitate

Am cunoscut, prin intermediul JoelleMagazine.Ro, oameni pe care altfel îi puteam doar admira de la distanță, am avut șansa de a purta cu ei conversații la care puteam numai să visez și am aflat că fiecare om este, în sine, o sursă de inspirație.

  • Prima dată la radio: o experiență de neuitat

Pe 13 iulie 2016 am trăit prima mea experiență la radio, atunci când am fost invitată la emisiunea Cuvinte potrivite de la Smart FM 107.3 București, cu Eveline Păuna și am avut șansa, timp de două ore, să vorbesc despre parcursul meu personal și despre cel profesional, realizând, în același timp, că m-am îndrăgostit de radio în mod iremediabil, poate mai mult decât de TV.

În mod inexplicabil, la radio m-am simțit mai aproape de cei care mă ascultau decât atunci când fusesem la TV și oamenii aveau șansa să mă vadă și să mă asculte totodată.

  • Evenimente frumoase și experiențe inedite

Cei 3 ani care au trecut mai repede decât mi-aș fi imaginat mi-au condus pașii la evenimente dintre cele mai inedite, unde m-am simțit în largul meu și care mi-au confirmat că am ales un domeniu căruia mă potrivesc, motiv pentru care planurile de dezvoltare în acest sens se leagă, în mod inevitabil, de scris și de socializare, în general.

  • Poveștile de viață, în care oamenii se regăsesc, sunt preferatele tuturor

Am aflat că oamenii preferă poveștile reale, de viață altor povești, oricât de frumos țesute ar fi ele.

  • Autenticitatea nu rămâne neremarcată

Am înțeles că, de obicei, cei care te citesc dintotdeauna (în cazul meu, de pe vremea blogului anca-tanase.ro) au remarcat evoluția stilului tău și-ți vor fi alături mereu, pentru că îți apreciază autenticitatea, înainte de orice altceva.

In adolescență, citeam revista Cosmopolitan lună de lună și visam ca, într-o bună zi, să fiu eu însămi cea care le va lua interviuri oamenilor pe care îi apreciază de la depărtare.

Au trecut 3 ani de când un vis a prins contur și a devenit realitate, însă acești 3 ani reprezintă doar începutul.

Vă invit să rămâneți aproape pentru a descoperi surprizele pe care le pregătim pentru viitorul deloc îndepărtat al JoelleMagazine.Ro, care sună foarte bine! 

Cu drag,

Anca Tănase

1 /
    3 ani de JoelleMagazine.Ro, JoelleMagazine.Ro, la mulți ani!, ceas aniversar 3 ani de JoelleMagazine.Ro, JoelleMagazine.Ro, la mulți ani!, ceas aniversar

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…