Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

3 Sud Est: Emoții @ Sala Palatului.

Ieri, 9 mai 2014, trupa 3SE a ridicat publicul prezent la Sala Palatului în picioare din primele minute ale concertului lor de comeback, "Emoții". Timpul părea a se fi oprit în loc pentru Laurențiu, Mihai și Viorel, iar mulțimea de fani a fredonat frenetic toate versurile cântecelor care le-au marcat copilăria și adolescența multora dintre cei care îndrăgesc 3 Sud Est.

O atmosferă magică a învăluit Sala Palatului înainte ca 3 Sud Est să urce pe scenă, iar intro-ul concertului a fost unul cu adevărat emoționant. La auzul vocilor celor 3, mulți dintre fani au rămas înmărmuriți de emoție. În mod instantaneu, mulțimea prezentă a făcut un salt în timp și a retrăit momente de neuitat din copilăria, adolescența sau anii frumoși ai tinereții.

A fost un concert cu adevărat plin de "Emoții" și "Clipe" de neuitat în care "Amintirile" frumoase au răscolit publicul. 

"De dorul lor", fanii le-au fost alături la marea relansare și îi încurajează să aibă, de azi înainte, o viață lungă pe scenă!

Astăzi, mai maturi și mult mai înțelepți, însă la fel de carismatici, băieții de la 3SE au dat asigurări privind faptul că își propun să reziste și să ne încânte cu noi hituri.

Și pentru că ziua concertului a coincis cu ziua de naștere a tatălui lui Laurențiu, domnul Duță a fost invitat pe scenă, publicul i-a cântat "La mulți ani", iar el a cântat împreună cu 3 Sud Est "De ziua ta", melodia al cărei refren l-a compus dumnealui.

De ziua lor, toți cei care i-au îndrăgit și care îi iubesc le-au fost alături. 

"Pentru puţin timp, am crezut că Sala Palatului este o capsulă a timpului ce parcă m-a purtat în trecut. Am retrăit experienţa copilăriei, adolescenţei şi facultăţii! Privind Sala Palatului,  am înţeles că, atunci când vrei să construieşti ceva de durată, trebuie în primul rând să crezi în ceea ce faci, apoi să împleteşti pasiunea cu dragostea, iar partea frumoasă este că, indiferent când alegi să revii, publicul te susţine!

Reuşiţi să treziţi în noi “Emoţii” şi  “Amintiri”  pe care nu le vom uita niciodată! Timpul le face să fie mai puternice! Felicitări 3SE! Mulţumesc pentru energia frumoasă!", a mărturisit pentru JoelleMagazine.Ro editorul nostru, Rocsana Ion.

"Băieți, am crescut cu muzica voastră!" este, așa cum bine a punctat și Laurențiu Duță, unul dintre cele mai frumoase complimente pe care ei le primesc în mod constant, pe bună dreptate.

Băieți, s-aveți mult succes în continuare, viață lungă cu multe hituri și concerte de excepție, pline de emoții, precum cel de aseară!

 

Foto via: Facebook 3 Sud Est

1 /
    3 SUD EST, Emoții,  Sala Palatului, comeback concert 3 SUD EST, Emoții,  Sala Palatului, comeback concert 3 SUD EST, Emoții,  Sala Palatului, comeback concert

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…