Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

ACTELIER: primul atelier de tehnici de actorie aplicate în business.

Pe 12 mai se deschide ACTELIER, primul studio din România care vă propune să descoperiţi cum puteţi transpune tehnicile folosite de către actorii profesionişti în comunicarea din mediul de business.

Începând din luna mai, actorul Eduard Haris, iniţiatorul ACTELIER, vă propune să exploraţi lumea fascinantă a actoriei în scopul propriei dezvoltări profesionale. 

Se spune că omul cât trăieşte-nvaţă. De data aceasta, vă puteţi oferi şansa de a depăşi acea zonă de confort pe care v-o oferă mediul profesional din care faceţi deja parte pentru a afla cum puteţi folosi lucruri din experienţa actorilor în favoarea voastră.

ACTELIER este conceput asemenea unui antrenament care se va desfăşura pe parcursul a 12 sesiuni de workshop de actorie menite să vă aducă, pas cu pas, mai aproape de soluţia personalizată pe care fiecare dintre participanţi să o poată aplica în propria-i profesie. Astfel, prezentările şi toate întâlnirile de afaceri vor deveni mai simplu de abordat pe măsură ce veţi descoperi cum ajunge un actor la acea siguranţă de sine care trece dincolo de scenă sau de ecran.

Cele 12 sesiuni de workshop, susţinute de către trainerii Camelia Pintilie şi Mihai Munteniţă, se vor desfăşura pe parcursul a 12 săptămâni, o dată pe săptămână, între orele 18:30-21:30.

Taxa aferentă celor 3 luni este de 300 de euro şi poate fi achitată în 3 rate. Înscrierile se pot face până pe 10 mai inclusiv, pe site-ul actelier.eu. Dacă îţi propui să te înscrii alături de un prieten sau dacă înscrierea a avut loc până pe 20 aprilie, primeşti o reducere de 20%, iar dacă eşti student, primeşti automat o reducere de 10%.

Cunoaşte-te pe tine însuţi şi foloseşte actoria în viaţa personală, dar şi în cea profesională.

Fondatorul ACTELIER, Eduard Haris, este actor şi producător independent de film. În prezent, el deţine, împreună cu Eugen Lumezianu, casa de producţie 111FILM.

ACTELIER: din mai, un nou concept, o abordare diferită a actoriei, pentru afaceri inspirate!

 

Foto via actelier.eu.

1 /
    Actelier, Eduard Haris, tehnici de actorie aplicate în business Actelier, Eduard Haris, tehnici de actorie aplicate în business

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…