Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Can you imagine life without music?

Music heals and sometimes it's the only medicine our soul needs.

We all have our favorite bands or singers and that list of songs we love and would listen on repeat all over again. On the beach, in the car, at the office using our headphones, at home, while having a coffee with an old friend... everywhere we go, we are surrounded by music.

Usually, behind every song we love there is a story. Sometimes, it's a sad story. Other times, it's a story which inspired us and still does. Many times, it's a love story, no matter if it worked out or not, because love makes the world go round.

Through music, our feelings become lyrics that's why we enjoy listening to some songs more than others.

A loss we suffered, a love story that suddenly ended and left scars behind, a beautiful past love story which still goes on today... music makes us live again every second of our memories.

Besides the love stories, friendship, family, career and motivation, basically everything life is made of can be found through the lyrics of our favorite songs. That's why we couldn't live without music.

Dance is the extension of music and makes lots of people happy everyday, which made me think we are blessed to have so many talented people putting our deepest feelings in music and singing them everyday.

There's a song for every mood so.. enjoy music everyday!

The Romanian version: Vă puteți imagina viața fără muzică?

Muzica poate vindeca și uneori este singurul medicament de care sufletul nostru are nevoie când nimic altceva nu pare să fie de folos.

Cu toții avem trupele noastre preferate sau cântăreții noștri favoriți și acea listă de melodii pe care le iubim și pe care le-am putea asculta întruna pe repeat. Pe plajă, în mașină, la birou în căști, acasă, la o cafea cu un prieten vechi.. oriunde ne-am afla suntem înconjurați de muzică.

De obicei, în spatele fiecărei melodii pe care o ascultăm cu plăcere există o poveste. Uneori este vorba despre o poveste tristă. Alteori este o poveste care ne-a inspirat în trecut și încă ne inspiră. De cele mai multe ori însă este vorba despre o poveste de iubire, fie că ea s-a încheiat sau nu, pentru că iubirea este cea care face totul posibil.

Prin intermediul muzicii, sentimentele noastre devin versuri, motiv pentru care preferăm unele melodii în defavoarea altora.

O pierdere pe care am suferit-o, o poveste de dragoste care s-a încheiat brusc și care a lăsat cicatrici în urma ei, o poveste frumoasă de iubire din trecut pe care o trăim în continuare... muzica ne face să retrăim fiecare secundă a amintirilor noastre.

Pe lângă poveștile de iubire, prietenia, familia, cariera și motivația, practic toate elementele din care este alcătuită viața pot fi regăsite în versurile melodiilor noastre preferate. Acesta este și motivul pentru care nu putem trăi fără muzică.

Dansul este o extensie a muzicii și face în fiecare zi oamenii fericiți, ceea ce mă determină să mă gândesc la faptul că suntem binecuvântați să avem parte de atâția oameni talentați în jur care reușesc să transpună cele mai puternice sentimente ale noastre în muzică și să le cânte în fiecare zi.

Există câte o melodie pentru fiecare stare de spirit așa că... bucurați-vă de muzică în fiecare zi!

Photo credit/Sursă foto: Shutterstock.com

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…