Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Delia cântă în deschiderea concertului Rihanna de pe 14 august

Delia va cânta în deschiderea concertului pe care Rihanna îl va susține pe 14 august, în Piața Constituției din București.

Acest concert face parte din turneul mondial intitulat "Anti World Tour" și marchează prima reprezentație a celebrei Rihanna pe o scenă românească.

Delia și-a manifestat încântarea cu privire la faptul că va avea onoarea de a deschide concertul superstarului, mărturisind faptul că:

"Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu ma refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritual ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!"

Scopul principal al acestui turneu început anul trecut este acela de promovare a celui mai recent album al Rihannei, "Anti".

Acest eveniment reprezintă o încununare a succesului Deliei, după cei 17 ani de la carieră și ne duce cu gândul la vremuri demult apuse, întrucât ne amintim cu nostalgie de perioada ei de debut, în trupa N & D, când fredonam cu toții versurile melodiilor lor, trăind fiorii primei iubiri.

Foto: Pagina oficială de Facebook Delia

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…