Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Filmul Dr. Strange: revelația anului de la Marvel Studios

Filmul regizat de Scott Derrickson prezintă povestea unui neurochirurg ilustru pentru care viața pare a se fi sfârșit din cauza unui accident de mașină în urma căruia își pierde abilitatea de a opera.

Dr. Stephen Strange, interpretat de actorul Benedict Cumberbatch, este unul dintre cei mai buni neurochirurgi, se bucură de aprecierea tuturor celor care îl cunosc, este căutat și cunoscut, locuiește într-o casă la care unii doar visează, are o adevărată flotă de mașini în parcare și pare că nimic nu îi lipsește.

Cu toate acestea, este pasionat de viteză și, în drumul său către o conferință importantă, Dr. Strange pierde controlul mașinii, din cauza faptului că încearcă, în paralel, să analizeze, într-o fotografie primită pe telefon, starea unui potențial pacient. Rămâne astfel, în urma accidentului, cu grave sechele la nivelul mâinilor.

Nimeni nu pare a reuși ceea ce el era convins că ar fi putut - să-i salveze mâinile și să îi redea cariera înapoi - moment în care Strange atinge culmea disperării și este dispus să facă orice pentru a-și recăpăta viața.

Ajunge, în căutarea vindecării, să fie atras în lumea artelor mistice, realizând că ar putea ajunge să salveze mult mai multe vieți decât reușea în timpul strălucitei lui cariere de neurochirurg.

Unde va ajunge Dr. Strange în drumul către vindecarea trupului și a sufletului său? Va depăși bariere care, la început, păreau de netrecut? Își va lăsa orgoliul la o parte? Va înțelege că realitatea pe care el o cunoaște este doar una din multe altele? Va salva el această lumea?

Vedeți totul la cinema, acolo unde rulează acum, în 3D, Dr. Strange, unul dintre cele mai bune filme realizate de Marvel Studios, care a făcut furori în rândul publicului încă de la lansare.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…