Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

FOTO – Vezi aici imagini cu Beyoncé și fiica ei în vacanță în Paris!

Ne plac enorm de mult imaginile mamă-fiică. Iar dacă este vorba de Beyoncé, ne plac și mai mult!

Cum e mama, așa și fiica – Beyoncé și micuța Blue Ivy se află în vacanță în Paris, iar ședințele foto pe care le fac în capitala modei sunt mai mult decât adorabile, pentru că poartă haine asortate!

Mămica de 34 de ani și micuța vedetă de patru ani s-au fotografiat pe un balcon în fața turnului Eiffel, purtând rochițe Gucci cu trandafiri și albine, accesorizate corespunzător. Dacă rochița lui Blue Ivy costă 655 $, cea a mămicii sale ajunge undeva la 2700, conform Daily Mail.

Beyoncé se află în Europa cu Formation World Tour și reușește să își facă timp pentru familie între concerte. Alături de tatăl fetiței, Jay-Z, au petrecut, cât au reușit, momente de neuitat împreună. Sperăm să vedem și mai multe ținute asortate mamă-fiică!

Vezi aici fotografiile lor de vacanță:

Foto: usmagazine.com & Courtesy of Beyoncé/beyonce.com 

1 /
    Beyonce, cântăreață, vacanță la Paris, Blue Ivy Beyonce, cântăreață, vacanță la Paris, Blue Ivy Beyonce, cântăreață, vacanță la Paris, Blue Ivy Beyonce, cântăreață, vacanță la Paris, Blue Ivy Beyonce, cântăreață, vacanță la Paris, Blue Ivy Beyonce, cântăreață, vacanță la Paris, Blue Ivy Beyonce, cântăreață, vacanță la Paris, Blue Ivy

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…