Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Hodor din “Game of Thrones” vine pe scenă la Untold!

Dacă mai aveați nevoie de motive pentru a merge la Untold, vă oferim noi unul în plus: îl veți vedea și pe Hodor!

Kristian Nairn, actorul irlandez care a dat viață personajului Hodor în serialul de succes „Game of Thrones”, vine în România la festivalul de muzică electronică Untold de la Cluj-Napoca. Nu doar că va veni să ne bucure cu prezența sa, Hodor va și urca pe scenă în calitate de DJ!

Până să ajungă cunoscut în serial, actorul a încercat și o carieră muzicală, plecând chiar și într-un turneu în 2013 cu numele de scenă ”Rave of Thornes”. După ce a ieșit din serial, a avut mai mult timp să se dedice muzicii. Și, conform declarațiilor agentului său, Solicitările au explodat, primim oferte din întreaga lume. Amuzant cum oamenii devin faimoşi după ce mor”.

Bineînțeles, actorul a fost contactat și de organizatorii festivalului Untold, pentru a participa în calitate de DJ. Iar cum răspunsul a fost unul pozitiv, nu putem decât să ne bucurăm și să fim nerăbdători să-l vedem!

Festivalul are loc între 4 și 7 august la Cluj, aducând în fața publicului cei mai mari 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix și Tiesto, alături de alți 150 de artiști de renume mondial, printre care și Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Dub Fx, James Arthur sau Scooter.

Foto: shutterstock.com & scmp.com

1 /
    Hodor, GoT, Game of Thrones, Untold Hodor, GoT, Game of Thrones, Untold

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…