Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Fashion Studio participă la Târgul de Florii şi de Paşte de la Hanul lui Manuc!

Vă aşteptăm în perioada 11-13 aprilie 2014 la Târgul de Florii şi de Paşte de la Hanul lui Manuc, pentru a alege împreună cele mai inspirate cadouri. Vă propunem să alegeţi creaţii ale designerilor români pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor dragi cu ocazia Floriilor, dar şi pentru a sărbători Paştele.

JoelleMagazine.Ro îţi recomandă să ne vizitezi în weekend la Hanul lui Manuc pentru a descoperi împreună cele mai frumoase cadouri pe care le poţi oferi anul acesta celor care poartă nume de flori, cu ocazia Floriilor, precum şi tuturor celor dragi ţie, cu prilejul Învierii Domnului.

Şi pentru că data trecută am fost printre expozanţii preferaţi de către cei care au ales să ne viziteze, noi, Joelle Fashion Studio, vom lansa, astfel, prima colecţie de tricouri funky denumită "Miss Joelle" şi vom participa la târg cu sacouri, cămăşi şi rochii care pot fi realizate ulterior pe comandă, pe măsurile clientului, cu papioane cu personalitate (care pot reprezenta un minunat cadou de Florii şi de Paşte pe care sperăm că-l veţi alege pentru cei dragi), colierebrăţărieşarfe colorate, dar şi câteva surprize frumoase! Vă aşteptăm cu drag pentru a alege împreună cele mai frumoase cadouri, aşa cum am făcut şi la Târgul de mărţişor de la Hanul lui Manuc!

Pe noi (Joelle Fashion Studio: designer Anca Tănase) ne găsiţi la standul nr. 28. Vă aşteptăm cu drag şi vă invităm să descoperiţi cu încredere şi ceea ce toţi ceilalţi participanţi v-au pregătit.

Colegii noştri vă aşteaptă cu dulciuri delicioase, obiecte din porţelan, cosmetice bio, pietre preţioase şi semipreţioase, curele, poşete, haine şi multe alte creaţii fascinante.

Biletul de intrare la târg este de 10 lei, însă acesta reprezintă, de fapt, un voucher de cumpărături care este transmisibil, poate fi cumulat cu alte vouchere, iar împreună pot fi utilizate în cadrul târgului.

 

Tombole şi premii de la Joelle Fashion Studio, PaulaAna Ciocolate sau Diana Crafty.

La final, se va organiza o tombolă la care puteţi participa, marele premiu constând în câştigarea creaţiei preferate pe care cel mai norocos dintre vizitatori o va alege de la standul unuia dintre expozanţii preferaţi de la târgul anterior: Joelle Fashion Studio (Bucureşti), PaulaAna Ciocolate (Ploieşti) sau Diana Crafty (Timişoara).

 

Târgul de Florii şi de Paşte de la Hanul lui Manuc, 11-13 aprilie, orele 12:00-21:00.

Aşadar,  weekend-ul acesta vă aşteaptă 3 zile de distracţie şi surprize plăcute de care vă garantez că vă veţi bucura din plin!

Ne vedem la târg!

 

Foto 1:Facebook Târgul de Florii şi de Paşte de la Hanul lui Manuc(detalii şi pe pagina Târgurile Excelsior)

Foto 2: Facebook Joelle Fashion Studio (detalii şi pe paginile JoelleFashion.Ro şi Anca Tănase)

1 /
    Târgul de Florii şi de Paşte de la Hanul lui Manuc, 11-13 aprilie 2014 Târgul de Florii şi de Paşte de la Hanul lui Manuc, 11-13 aprilie 2014

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…