Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Matt Damon a slăbit 30 kg consumând un singur aliment zilnic!

Când vine vorba de slăbit, vedetele adoptă cele mai ciudate metode pentru a ajunge la greutatea dorită. Nici protagonistul filmului Good Will Hunting nu se lasă mai prejos.

Pentru rolul din filmul Courage Under Fire din 1996, Matt Damon a fost nevoit să slăbească aproape 30 de kg pe cont propriu. 

„Cred că rolul cel mai provocator pe care l-am avut a fost cel din Courage Under Fire, când am slăbit toate acele kilograme de unul singur. A fost cea mai mare provocare fizică de care am avut parte. Am în jur de 86 de kg acum, iar în film aveam 63, o greutate nenaturală pentru mine, care nu mă mulțumea nici când aveam 25 de ani”  mărturisește actorul.  

Care a fost secretul lui?

Alerga 20 de km pe zi, însă dieta a fost partea și mai dificilă deoarece a consumat numai piept de pui. Nu a avut bucătar sau nutriționist, a fost un plan pe care l-a gândit de unul singur.

După dieta lipsită de nutrienți pe care a ținut-o, el a fost nevoit să consulte un medic și să ia medicamente pentru a regla glandele suprarenale, care au fost date peste cap. Doctorii l-au avertizat, de asemenea, că stresul la care și-a supus organismul pe vremea aceea ar fi putut să dăuneze inimii permanent sau chiar să-l ucidă.

Deși și-a supus organismul unui chin teribil, el mărturisește că, în mod normal, adoră să mănânce taco, cu o tortilla crocantă și multă carne de vită. Oricât de mult ne-ar încânta o pierdere în greutate rapidă, trebuie să ținem cont că el a făcut acest sacrificiu pentru munca sa, care îi cerea un anumit aspect fizic.

Dacă avem posibilitatea de a alege, pentru a nu ne pune în pericol sănătatea, este indicat să adoptăm o dietă echilibrată, bogată din punct de vedere nutritiv, îmbinată cu mișcare. Alături de răbdare și dedicare, vom ajunge la silueta mult visată fără efecte negative asupra organismului.

Foto: shutterstock.com & rollingstone.com

1 /
    actor, Matt Damon, cură de slăbire actor, Matt Damon, cură de slăbire

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…