Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Partenere pentru Mike şi Dave (2016): o comedie savuroasă

Ce faci dacă toată viaţa ai fost învăţat să petreci fără să-ţi pese de nimic, nici chiar de faptul că le strici altora evenimentele şi vine un moment în care sora ta se mărită? Încerci şi speri să reuşeşti să te comporţi cât se poate de normal.

Mike (Adam Devine) şi Dave (Zac Efron) au fost obişnuiţi să hoinărească, să se bucure din plin de burlăcie, să le distrugă altora planurile pentru petreceri fără a se gândi la consecinţe şi, în definitiv, să facă numai ce le trece prin cap.

Cu toate acestea, în momentul în care sora lor, pe care o iubesc foarte mult, le cere să se comporte altfel decât de obicei la cel mai important eveniment din viaţa ei, cei doi încearcă să se conformeze, însă tot în stilul lor caracteristic, organizând un casting pentru partenerele pe care le vor duce în Hawaii cu ocazia respectivă.

Ei îşi doresc fete respectabile şi inteligente, care să nu-i facă de râs, întrucât la asta se pricep şi singuri. 

După îndelungi căutări, Tatiana (Aubrey Plaza) şi Alice (Anna Kendrick) par a fi candidatele ideale. Una dintre ele spune că este profesoară, iar cealaltă lucrează pe Wall Street. 

Ajung la nuntă, părinţii lui Mike şi Dave se arată încântaţi de alegere, în aceeaşi măsură ca şi sora lor, însă este oare totul atât de simplu?

Au avut cei doi petrecăreţi noroc? Sau totul a fost o farsă din partea fetelor pentru a se plimba în Hawaii pe cheltuiala altcuiva?

Va mai avea cineva de suferit de pe urma alegerilor celor doi fraţi puşi întotdeauna pe şotii?

Rămâne de văzut şi, mai ales, rămâne de stabilit dacă Mike şi Dave vor înţelege, într-un final, unde au greşit în toţi aceşti ani, stricând eveniment după eveniment fără a se gândi la sentimentele celor direct implicaţi.

Mike and Dave need wedding dates rulează acum în cinematografe şi vă propune o porţie sănătoasă de râs şi voie bună.

În plus, pentru fanele lui Zac Efron, care îl interpretează pe Dave, filmul va fi o adevărată încântare.

Foto: Facebook

1 /
    Partenere pentru Mike şi Dave, film 2016, Mike and Dave need wedding dates, comedie, film Partenere pentru Mike şi Dave, film 2016, Mike and Dave need wedding dates, comedie, film

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…