Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Prietenii TVR 2 au văzut filmul Planeta maimuțelor: Revoluție.

Filmul SF „Planeta Maimuţelor: Revoluţie“, continuare a peliculei „Planeta Maimuţelor: Invazia“ din 2011, prezintă confruntarea dintre maimuţele evoluate genetic și un grup de oameni, supraviețuitori ai unui virus care a făcut ravagii în urmă cu câțiva ani. Deși la un moment dat reușesc să facă pace, aceasta se dovedește a fi destul de fragilă, deoarece va avea loc un război care va hotărî specia dominantă pe pământ.

Principalul scop este supraviețuirea. Cu toate că ambele tabere sunt în căutarea păcii și a dreptății, eroii ajung să transforme totul într-un haos care va conduce povestea către o parte mai întunecată.

Filmul reușește să transmită emoții la un nivel mult mai ridicat decât cel al limbajului. Un exemplu de astfel de scenă este cea în care maimuța Koba arată cu mâna în dreptul cicatricei de pe corp, cicatrice făcută de către oamenii care făceau experimente în laborator. Scena devine astfel una puternic emoțională, făcându-i pe cei care privesc să înțeleagă personajul.

Filmul prezintă o poveste fascinantă care analizează într-un mod emoționant și plăcut condiția umană, gradele ipocriziei, depășirea condiției umane și, nu în ultimul rând, evoluția umană.

Cu alte cuvinte, dacă ești un mare cinefil, cu siguranță nu trebuie să îl pierzi. Scenariul, muzica și regia sunt impecabile, reușind să transforme mesajul filmului într-unul înfiorător și zguduitor în același timp.

Din distribuţia filmului fac parte Andy Serkis (Caesar), Gary Oldman (Dreyfus), Jason Clarke (Malcolm), Keri Russell (Ellie), Lodi Smit-McPhee (Alexander), Toby Kebbell (Koba), Kirk Acevedo (Carver) şi Keir O’Donnell (Finney).

Enjoy!

Mulțumiri speciale pentru invitația oferită: Monica Elena Stoicescu (TVR 2). Ne bucurăm că facem parte dintre prietenii TVR 2.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Mașina timpului: înapoi la liceu, pentru o prelegere…
21 septembrie: Să fim mai buni de Ziua Internațională…